3:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2018 14:30

17.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lanškroun otočil ve druhé části


Branky


29. F. Ptáček , 66. L. Komínek , 86. F. Ptáček (p.) - 24. F. Grepl , 45. F. Grepl
0

Česká Třebová se v prvním dějství dostala dvakrát do vedení. Po pauze ale domácí družina z Lanškoruna nejdříve srovnala, a čtyři minuty před závěrečným hvizdem rozhodčího z penalty rozhodla ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za chladného a větrného počasí se hrálo na umělé trávě. V první půli hrál Lanškroun po větru a měl ůzemní převahu. Zahrával hodně standardních situací, ale ty jsme dokázali zdárně řešit. Ve 25. min. využil chybu v rozehrávce domácích Novotný, předložil před branku Greplovi, který bez problémů uklízel do sítě – 0:1. O čtyři minuty později se na pravé straně šikovně uvolnil Richtr, zpětný míč našel ve vápně volného Ptáčka, který ránou pod břevno skóre srovnal – 1:1. V závěru poločasu byl na levé straně faulován Grepl, trestňák zahrál Müller na Grepla, který pohotově z otočky dává gól do šatny – 1:2.

 

Hned po změně stran se ve vyložené šanci ocitl Komínek, ale Bárta vytáhl zákrok měsíce a míč vytěsnil nad břevno. Co se Komínkovi nepodařilo ve 46. min., to se mu podařilo o deset minut později. Přesnou střelou na zadní tyč stav srovnal – 2:2. Poté jsme využívali podpory větru, měli převahu a připravili si několik závarů před Ehrenbergerovou svatyní. Tutovku jsme si vypracovali v 83. min.. Novotný zatáhl míč po levé straně, přízemní centr poslal na malé vápno, kde nabíhajícímu Stolínovi míč prosvištěl mezi nohami. Když se schylovalo k penaltovému rozstřelu, sudí odpískal hodně přísnou penaltu za ruku Peška, kterou Ptáček bezpečně proměnil – 3:2. Na zvrat už nám čas nezbyl.

 

zdroj: http://www.fkceskatrebova.estranky.cz



Sestavy


FO Lanškroun
J. Ehrenberger [-] - L. Komínek [-] (75. P. Stasiowski [-] ) , F. Ptáček [-] , O. Pavelka [-] , M. Richtr [-] , Š. Kolomý [-] (90. M. Marek [-] ) , J. Sita [-] (80. O. Doležal [-] ) , L. Krejsar [-] , J. Karlík [-] , S. Popelář [-] , L. Vaníček [-]

FK Česká Třebová
J. Bárta [-] - J. Broulík [-] , M. Gregor [-] , L. Pešek [-] , R. Křepela [-] (59. J. Stolín [-] ) , P. Müller [-] , O. Ezr [-] (73. L. Roušar [-] ) , F. Grepl [-] , M. Fučík [-] , V. Novotný [-] , M. Kubásek [-]

ŽK: 66. V. Novotný , 86. L. Pešek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Bleša Oldřich - POLÁČEK Libor, HOŘÍNEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.