4:3p.
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.03.2018 14:30

17.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litomyšl vyrovnala v samém závěru a při penaltách získala další bod navíc


Branky


18. V. Kristek , 86. L. Severa , 90. M. Hašek - 16. D. Ručka , 43. J. Kaufman , 74. J. Kaufman (p.)
0

Ještě čtyři minuty před koncem prohrávali borci ze Smetanova rodiště o dvě branky. Pak se jim podařil malý zázrak a stějně jako Slavia při derby dokázali skóre srovnat, a zaskočeným hostům pak další bod ukradli při penaltovém rosztřelu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V chladném sobotním odpoledni, za slušné návštěvy, jsme přivítali třetí tým tabulky Holice. Do jarních bojů jsme chtěli vstoupit úspěšně, protože bodový rozdíl mezi týmy ze spodu tabulky je minimální a každý bod bude v konečném účtování důležitý. 
V úvodu utkání jsme soupeře zaskočili aktivní hrou a vytvářeli si brankové příležitosti. Hned 1. minutě střílel v dobré pozici Vojta Folta těsně vedle. Ve 3. minutě po přímém kopu Lukáše Tomšů zakončoval vedle Honza Štoudek. Po pár minutách v naprosto identické situaci, Honza Štoudek vracel hlavou před branku, kde však byli jen hostující obránci. Hosté, kteří se jen s obtížemi vyrovnávali s naší umělkou, si žádnou šanci nevytvořili. Bohužel v 16. minutě po centru do našeho vápna míč nešťastně odhlavičkoval náš hráč k volnému Ručkovi, který poslal míč do naší branky 0:1. Inkasovaná branka nás vybičovala ještě k většímu úsilí a výsledkem bylo vyrovnání. V 18. minutě utekl po levé straně Vojta Folta přihrál úplně volnému Víťovi Kristkovi, který uklidil míč do prázdné 1:1. S přibývajícím časem se hra vyrovnávala, hosté se snažili hru kontrolovat, my jsme hrozili z rychlých protiútoků. Když už to vypadalo, že půjdeme do šaten za nerozhodnutého stavu, zahrával Kaufman přímý kop z 30-ti metrů a k překvapení všech skončil míč po teči v naší brance 1:2, další zbytečná branka.

 


Druhý poločas byl k vidění spíše boj než pohledný fotbal. Hosté bránili jednobrankový náskok a do velkých šancí nás nepouštěli. Když hosté z pokutového kopu zvýšili na 1:3 po nedorozumění Honzy Štoudka a brankáře Lukáše Koukoly, zdálo se, že je hotovo. My jsme však zbraně nesložili, trenéři stáhli hru v obraně na tři a soupeře jsme zamkli na jeho polovině. V 86. minutě se svým důrazem prosadil Láďa Severa a vykřesal pro nás jiskru naděje 2:3. V 88. minutě po střele hostů výborně zasáhnul brankář Lukáš Koukola. V nastavení se ukázal jako správný kapitán Martin Hašek. Po dlouhém autu Ládi Severy prodloužil hlavou Honza Štoudek na zadní tyč kde byl právě náš kapitán, který vyrovnal na 3:3. V penaltovém rozstřelu jsme byli lepším týmem a vyhráli 5:4 když dvě penalty chytil Lukáš Koukola. 

 

zdroj: http://jiskralitomysl.webzdarma.cz



Sestavy


TJ Jiskra Litomyšl
L. Koukola [-] - A. Valenta [-] (38. L. Severa [-] ) , V. Folta [-] , J. Paclík [-] , P. Kundera [-] , L. Tomšů [-] , V. Kristek [-] (65. J. Zeman [-] ) , J. Jireček [-] , J. Štoudek [-] , M. Hašek [-] , M. Gyömber [-]

SK Holice
P. Laksar [-] - D. Ručka [-] , J. Koblížek [-] , J. Jedlička [-] , J. Rosůlek [-] (77. D. Kuclér [-] ) , F. Křtěn [-] , M. Chvála [-] (33. J. Shejbal [-] ) , J. Václavek [-] , R. Machatý [-] , J. Kaufman [-] , T. Kopřiva [-]

ŽK: 33. J. Koblížek , 48. T. Kopřiva , 81. J. Jedlička , 86. D. Ručka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Depeš Michal - JELÍNEK Jiří, MACH Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.