3:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2015 17:00

24.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. C, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Ervěnic proti Braňanům ubránila těsnou výhru


0

Ervěnice dokázaly na domácím hřišti sebrat všechny síly a dovézt utkání do vítězného konce, ačkoliv po prvním poločase prohrávali 1:2. Braňany statečně bojovaly, ale postupně fyzicky odešly a nepomohl jim ani nesprávný verdikt rozhodčích, kteří neuznali regulérní gól.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli bylo k viděni naprosto vyrovnané utkání. Z šancí těžily především Braňany, Ervěnice se k nim dostaly až ke konci prvního poločasu. Hodně stížností padlo na hlavu rozhodčích, kteří nezvládli zápas a v momentě, kdy měl hlavní sudí udělit kartu, tak se nic nedělo. První poločas tak skončil zaslouženě 1:2 pro hosty. Druhá půle vzala zcela jiný spád. Ervěnice převzaly iniciativu, byly jednoznačně lepší a začaly bojovat o vyrovnání zápasu. K tomu jim pomohla chyba Michala Krajníka zhruba ve středu hřiště, kdy přišel o balón a z rychlého protiútoku Ervěnice srovnaly na 2:2. A chybě se nevyhnul ani Radek Žorna, který fauloval ve vápně a domácím nabídl penaltu, kterou proměnili. Braňany se ale nevzdávaly a dokázaly vstřelit vyrovnávací gól, jenže opět zaúřadovali rozhodčí, kteří odmávali ofsajd a regulérní branku neuznali. Utkání tak skončilo 3:2 pro Ervěnice.



Ohlasy k zápasu



FK Braňany Mlékárna
František Fric (FK Braňany Mlékárna): V prvním poločase jsme byli vyrovnaným soupeřem, ale v druhé půli jsme se začali dostávat pod tlak, díky fyzické nepřipravenosti a už jsme jejich obrat nezvládli.



Sestavy



FK Braňany Mlékárna
M. Díra [-] - J. Balín [-] , M. Štefl [-] , V. Váňa [-] , D. Žorna [-] - R. Škvrna [-] , M. Krajník [-] , F. Fric [-] , R. Dvořák [-] - R. Behro [-] , M. Smrž [-]

Hráči zápasu: M. Díra , J. Balín .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.