1:3
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2015 17:00

24.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. C, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černovice otočily zápas ve svůj prospěch


Branky


0

Po poločase blamáž, v druhé půli zcela jiný tým. Takové výkyvy měly Černovice při utkání 24.kola, kdy zavítaly do sousedního Málkova. Fyzická připravenost stála tentokrát na straně hostí a tři body tak putovaly do Černovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase Černovice nevyužily vyložené šance a prohrávaly 0:1. Ve druhém poločase se projevila lepší kvalita a fyzická připravenost a soupeř začal zatápět Málkovu. Nejprve se v 50. minutě trefil hostující hráč Robert Sukovatý. Zhruba za dvacet minut se opět měnilo skóre, ale v neprospěch domácích. Na 1:2 upravoval Pilo a za pět minut šli hosté do dvou brankového vedení, díky Uhlířovi. Málkov nedokázal vývoj utkání jakkoliv zvrátit a doma prohrál 1:3.

 



Ohlasy k zápasu



SK Černovice
Martin Kovacz (manažer SK Černovice): Bojovné utkání, naši hráči i přes prohraný první poločas mákli a otočili výsledek utkání ve svůj prospěch. Zaslouží pochvalu a uznání za předvedený výkon hlavně ve druhém poločase. Vyzdvihl bych excelentní výkon našeho fotbalisty Petra Pila.



Sestavy



SK Černovice
L. Pomajsl [-] (46. J. Pelc [-] ) - J. Skupa [-] , M. Rezek [-] , M. Seman [-] , J. Pelc [-] - V. Tengl [-] , P. Pilo [-] , M. Uhlíř [-] , M. Naďal [-] - A. Fazekeš [-] , R. Sukovatý [-]

ŽK: 40. J. Skupa .
Hráči zápasu: M. Uhlíř , R. Sukovatý , P. Pilo .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.