M. Seman 27.
1:3
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 13:30

23.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. C, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Černovicích rozhodl první poločas


Branky


27. M. Seman
0

Vyrovnané utkání, ale smolné pro domácí celek. Takové bylo střetnutí 23. kola, ve kterém na hřiště Černovic zavítal celek rezervy Ervěnic. V zápase byly nařízeny tři penalty. Plný počet bodů si odvezli hosté za výhru 1:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Především první poločas rozhodl o celkovém výsledku, který nebyl pro domácí celek příznivý. Hrál se vyrovnaný zápas, ale góly dávali hlavně hosté. Ervěnice vedli již 2:0, sníži skóre se podařilo v 27. minutě Semanovi, který se ze značky pokutového kopu nemýlil. Pět minut před koncem hosté navýšili, díky další nařízené penaltě, skóre utkání a do šaten se tak šlo za stavu 1:3. Ve druhém poločase domácí zlepšili hru, měli více ze hry, ale neproměněná penalta v 78. minutě pohřbila naděje na lepší výsledek.



Ohlasy k zápasu


SK Černovice
Martin Kovácz (manažer SK Černovice): Ze strany domácích špatně vedené utkání. První poločas byl plný chyb a nepřesností, po změně stran jsme zlepšili výkon, ale další branky nepadly. Hosté si zasloužili vyhrát, byli při chuti a hráli, co potřebovali.




Sestavy


SK Černovice
M. Zvorník [-] - J. Vrbka [-] , M. Seman [-] , J. Eleš [-] , J. Skupa [-] - L. Pomajsl [-] , J. Hamalčík [-] , P. Pilo [-] , M. Uhlíř [-] - A. Fazekeš [-] , P. Balšán [-]


ŽK: 40. A. Fazekeš .
Hráči zápasu: M. Zvorník , P. Pilo , J. Hamalčík .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.