4:1
(0:1)
4. F. Proch (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 16:30

21.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

K vidění byly v Jevišovicích dvě penalty a výhra domácích


Branky


54. L. Rožnovský , 63. J. Jurka (p.) , 84. L. Rožnovský , 86. J. Němec - 4. F. Proch (p.)
4

Po prohře Jevišovic na hřišti posledního Hevlína by si na domácí proti Kohoutovicím vsadil asi málokdo. I přesto domácí připravili pro hosty pořádný šok a postarali se o ukončení jarní neporazitelnosti Tatranu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzká penalta pro hosty

Sotva se někteří hráči dotknuli balonu, tak byla k vidění penalta. Faulovaným byl ve vápně Vodák a penaltu proměnil Proch. Na hostujících hráčích bylo ovšem vidět, že jim atypické prostředí v Jevišovicích dělá problémy. Úzké hřiště, umělá tráva a hra domácích, kdy každý míč při sebemenší možnosti letí do vápna soupeře se podepsali na vývoji zápasu. Domácí se postupně díky standardním situacím a dlouhým balonům so vápna dostávali do tlaku. Tatran se ale do poločasu ještě zvládnul ubránit a čekalo se tak, jestli se jejich hra nějak změní nebo se domácím podaří vyrovnat.

Otočka Jevišovic

Kohoutovice vyrukovali s aktivnější hrou, ale přišla pro ně nepříjemná zpráva, když se zranil Uhlíř a v brance ho tak musel nahradit Svoboda. Ten si o chvíli později připsal první úspěšný zákrok, na další šanci domácích už byl ale krátký a Rožnovský za Jevišovice vyrovnal. Hosté byli ale nadále aktivnější a přispěchali s odpovědí v podobě branky Žáčka. Ta byla ovšem neuznána pro údajný ofsajd. Tento sporný moment nakonec utkání zlomil na stranu Jevišovic, které v 63 minutě měli možnost zahrávat pokutový kop po faulu Procha ve vlastním pokutovém území. Jurka se z puntíku nemýlil. Kohoutovice otevřeli hru a jejich vabank vedl pouze ke dvěma brankám Jevišovic, které vstřelili opět Rožnovský a Němec. Jevišovice tak po slabších jarních výkonech dali zapomenout na prohru s Hevlínem, když porazili velice silné Kohoutovice.



Ohlasy k zápasu



Tatran Kohoutovice
Tomáš Proch: Domácí se radují ze zisku tří bodů, do puntíku využili svých předností, malého hřiště, váhové i výškové převahy, Kohouti naopak letos poprvé okusili hořkost porážky.



Sestavy


Fotbal Jevišovice
N. Machát [-] - P. Peřinka [-] , T. Dufek [-] (69. T. Schwarz [-] ) , L. Rožnovský [-] , J. Němec [-] , J. Jurka [-] , T. Stuchlík [-] , V. Šťastný [-] , J. Pospíchal [-] (46. J. Rožnovský [-] ) , V. Jurka [-] , M. Holík [-]

Tatran Kohoutovice
F. Uhlíř [-] (53. M. Svoboda [-] ) - M. Hála [-] , F. Proch [-] (73. M. Růna [-] ) , F. Žáček [-] , V. Vodák [-] , L. Vránek [-] (60. M. Pohanka [-] ) , A. Havlíček [-] (46. E. Božek [-] ) , T. Rumler [-] , D. Varga [-] , A. Kajanovič [-] , D. Mezera [-]

Počet diváků: 70. Rozhodčí: HUDEC Pavel - CHABIČA František, ŠŤÁVA Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů