Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 13:00

16.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola vyzněl lépe pro Slovan


4

Vedoucí tým tabulky na umělé trávě v jevišovicích nezaváhal a navýšil svůj náskok na čele tabulky díky zaváhání Zbraslavi na 4 body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padly všechny branky

Slovan přijel na velmi nepříjemnou půdu do Jevišovic, kde se hraje na umělé trávě a velmi úzkém hřišti. Domácí tak ještě před příjezdem soupeře mají výhodu v podobě zvyku na tomto atypickém hřišti hrát. Hrál se ne zrovna atraktivní fotbal plný soubojů. Hosté se dostali do vedení ve 12. minutě, kdy svůj tip na výhru Slovanu jako expert kola podpořil Josef Březovský. Domácí hrozili ze standartních situací, zvláště nepříjemné pak jsou jejich dlouhé auty do vápna, které úzké hřiště umožňuje. Jevišovice vyrovnali ve 33. minutě, kdy se prosadil Libor Rožnovský. Do konce polčasu to ale nebylo vše, protože vedení na stranu Slovanu vrátil Petr Dvořák, když se ocitl sám před Machátem a dokázal jej obstřelit.

Druhý poločas branku nepřinesl

Druhá půle byla ve znamení marného snažení Jevišovic a rychlých kontrů Slovanu. Za zmínku stojí v závěru šance střídajícícho Břenka, kterého ovšem zradila technika a periferní vidění. Slovan si tak pohlídal vedení a získal v utkání tři body, díky kterým se odsunul od druhé Zbraslavi už na odstup 4 bodů. Naopak Jevišovice neprožívají ideální vstup do jara, když ze tří utkání získali pouhý bod. 



Ohlasy k zápasu



FC Slovan Brno
Marek Ostratický: Jsme rádi, že jsme získali tři body proti těžkému soupeři a mohli jsme si tak užít dlouhou a náročnou cestu do Brna.



Sestavy


Fotbal Jevišovice
N. Machát [-] - P. Peřinka [-] , M. Pojer [-] , M. Benda [-] , L. Rožnovský [-] (79. M. Dohnal [-] ) , J. Němec [-] , J. Jurka [-] , T. Stuchlík [-] , V. Šťastný [-] (54. M. Částek [-] ) , M. Bláha [-] , V. Jurka [-] (73. T. Dufek [-] )

FC Slovan Brno
R. Pěgřím [-] - J. Vlach [-] - L. Koubek [-] - P. Antl [-] (89. J. Partl [-] ) , P. Dvořák [-] (86. L. Břenek [-] ) - J. Březovský [-] (63. M. Ostratický [-] ) , D. Kloss [-] , J. Lejska [-] , A. Luterán [-] , M. Tesařík [-] , P. Nešpor [-]

ŽK: 58. M. Benda , 63. N. Machát , 77. J. Jurka , 88. M. Pojer .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: RODINGER Hynek - MALIMÁNEK Marek, ŠUSTR Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Jan Dvořák

Expert: Josef Březovský
Tip experta: výhra hostů

Čeká nás na domácí úzké umělce těžké utkání, které bude o jednom gólu. Ten samozřejmě musíme vstřelit my a věřím, že zvítězíme. Přesný tip 0:1.

Tip: výhra hostů