P. Antl 30.
P. Antl 79.
P. Antl 86.
3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 15:30

15.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hevlín si ze Slovanu žádné body neodvezl


Branky


30. P. Antl , 79. P. Antl , 86. P. Antl
0

Hevlínské fotbalisty čekala dlouhá cesta do Brna na střetnutí se Slovanem. Pohled na tabulku nám dával jasně najevo, kdo by v tomto utkání měl být papírovým favoritem. Hosté se krčí na posledním místě s pouhymi čtyřmi body, zatímco Slovan živí postupové naděje, když je druhý za Zbraslaví pouze o skóre. Hevlén do jara vstoupil těsnou prohrou s Kounicemi 2:1 a o to více si potřeboval odvézt body, pokud chce ještě myslet na udržení se v soutěži. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krásná branka Antla udala ráz utkání

To, že je Slovan favoritem umocnil fakt, že Hevlínská střídačka zela prázdnotou a byl na ní pouze osamocený trenér hostů. Začalo tak dobývání domácích i když nutno dodat, že hosté se drželi dobře v bloku a občas se jim podařilo zahrozit z brejkových nebo standartních situací. Slovanu se poměrně dařila předfinální fáze, kdy se dařilo dostávat balony ze stran do vápna, finální fáze ovšem kvalitu postrádala. Čekání na gól ukončil ve 30. minutě výstavní ránou spoza vápna Petr Antl, který si tak připsal dnešní první branku. 

Dobývání branky Hevlína

Zpočátku druhého poločasu se opakoval podobný obraz hry z půle první, ale postupem času hostům začali docházet síly a Slovan si vytvářel gólové příležitosti, které postupně neproměnili Břenek, Kloss a Koubek. Snahu domácích o přidání "pojistky" tak musel opět ukončit Petr Antl, který na středu hřiště převzal míč, pohrál si se dvěma obránci a z hranice vápna míč uklidil k tyči. Slovan si navíc mohl dovolit oproti Hevlínu luxus v podobě střídání, která postupně všechny využil a čerstvá krev byla na hřišti znát. Podobu konečného stavu utkání dal po kontroverzně odpískané penaltě pro domácí opět Petr Antl a skompletoval tak svůj hattrick. 



Ohlasy k zápasu


FC Slovan Brno
Jan Dvořák: Získali jsme povinné tři body, takže s výsledkem rozhodně panuje spokojenost a i herně to místy nebylo vůbec špatné. Dařilo se nám dostávat balony do vápna, kdy útočníky zásoboval hlavně Josef Březovský a Petr Dvořák. Celkově jsme podali dobrý týmový výkon, který podtrhnul svou střeleckou potencí Petr Antl. Hostům patří ale také uznání a ocenění za odbojované utkání bez možnosti střídání.




Sestavy


FC Slovan Brno
R. Pěgřím [-] - J. Vlach [-] , M. Konečný [-] - M. Líkař [-] , L. Koubek [-] - L. Břenek [-] , P. Dvořák [-] , P. Antl [-] - M. Tesařík [-] , J. Březovský [-] , D. Kloss [-]

TJ Sokol Hevlín
M. Vida [-] - T. Szajko [-] , M. Kotlán [-] , P. Smejkal [-] , L. Adamík [-] , R. Szajko [-] , P. Haranza [-] , P. Pechal [-] , J. Hycl [-] , J. Kotlán [-] , P. Kapitán [-]

ŽK: 36. M. Tesařík - 28. P. Haranza .
Hráči zápasu: P. Antl .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: BĚLÁK Marek - STEJSKAL David, JUNEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.