0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2018 15:30

15.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr soutěže zaváhal s rezervou Krumlova


Branky


0

Do Krumlova přijel soupeř, na kterého místní jistě nevzpomínají v dobrém. V posledním vzájemném utkání totiž Zbraslav na domácím hřišti nadělila Krumlovu na cestu domů 7 branek. Jednalo se o první kolo a Zbraslav se ukázala celkově jako velice kvalitní tým, když se před tímto kolem pohybovala na první pozici tabulky. Oba týmy v minulém kole měli svá utkání odložena a tak se pro ně jednalo o první ostrý jarní zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se z podzimního zápasu poučili

Poslední vzájemný zápas očividně zanechal na Krumlovu stopu, protože domácí od úvodu vycházeli z obranného bloku a spoléhali se na rychlé protiútoky. Zbraslav, jak jim velilo postavení v tabulce, se ujala aktivity, ale marně dobývala obrannou tvrz Krumlova.  Osmělili se tak domácí, když po jednom z brejků nastřelili břevno Zbraslavské branky.

Domácí odolali tlaku hostů

Druhý poločas see nesl ve znamení tlaku hostů, který vyústil v několik dobrých šancí, ale hostům zkrátka v tomto zápasu nebylo přáno. Krumlovští odváděli do defenzivy dobrou práci a nakonec vydřeli bod za remízu. Obrali tak vedoucí tým tabulky a částečně napravili dojem z posledního vzájemného utkání. Pro Zbraslav se jedná o nepříjemnou ztrátu v boji o postup, jelikož se před ni dostal její pronásledovatel Slovan.   



Ohlasy k zápasu



FK Zbraslav
Jan Vít: Co se týká zápasu, měli jsme převahu i šance, trefili tyčku, ale trošku tomu něco chybělo. Kdybychom dali první branku z dvou jasných příležitostí v první půli, tak by zápas vypadal úplně jinak. Poslední minuty už byla křeč.



Sestavy


FC Moravský Krumlov B
K. Kohout [-] - P. Schwarz [-] , D. Vošmera [-] , J. Sobotka [-] , J. Anders [-] , O. Sláma [-] , F. Čihal [-] (73. M. Tuza [-] ) , D. Dvořáček [-] (61. T. Kocanda [-] ) , J. Stuchlík [-] , R. Bohunský [-] , P. Klodner [-]

FK Zbraslav
M. Žák [-] - M. Buchta [-] , J. Vít [-] , J. Pazourek [-] (66. J. Touška [-] ) , J. Kaláb [-] - M. Touška [-] , A. Kožíšek [-] , J. Mareček [-] , M. Vít [-] , J. Sedlák [-] - M. Sítař [-]

ŽK: 1. F. Čihal , 26. P. Schwarz .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: LICEK Jan - VAŠÍK Michael, ŠIDLO David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.