0:2
(0:1)
36. E. Božek (p.)
85. E. Božek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 15:30

15.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kohoutovice vyloupili Tuřany


Branky


36. E. Božek (p.) , 85. E. Božek
0

Oba týmy měli první jarrní utkání odloženo a tak to byl pro oba první mistrovský jarní zápas. Lepší start do jara si připsali Kohoutovice, když oba góly hostů zaznamenal Erik Božek a hosté se tak dotáhli pouze na bod od Tuřan. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté měli k dispozici hned dva pokutové kopy

Domácí začali aktivně a hned v úvodu zahrávali dva rohové kopy, které se Kohoutovicím podařili odvrátit a z následného brejku zahrál domácí hráč rukou ve vlastním pokutovém území. Penaltu zahrávající Proch proměnil, ale rozhodčí odhalil v rozběhu Procha zastavení a penaltu tak neuznal. Kouhoutovice nadále přebírali aktivitu, za domácí hrozil hlavně střelec Smetana, ale byl při svých pokusech neúspěšný. Změna skóre nastala ve 36. minutě, kdy byl pro kohoutovice nařízen už druhý pokutový kop. Tentokráte si k jeho rozehrání stoupl Erik Božek a s přehledem proměnil. 

Domácí nakonec zůstali bez bodu

Obraz hry z první půle se přenesl i do té druhé. Tatran byl aktivnějším mužstvem, byl více na míči a dělal soupeři problémy svým presinkem. Uklidňující druhé branky se hosté dočkali až v 85. minutě. A střelcem druhé branky se stal opět kapitán Kohoutovic Erik Božek, když dostal nabídku, která se neodmítá, od Vodáka. Do konce zápasu si již hosté vedení pohlídali a dokráčeli tak k prvnímu jarnímu vítězství.



Ohlasy k zápasu



Tatran Kohoutovice
Tomáš Proch: Zasloužené vítězství za solidní kolektivní výkon, stínem je však bohužel zranění našeho Pohanky, který byl odvezen přímo z hrací plochy RZS pro podezření z poranění krční páteře, toto se naštěstí následným vyšetřením nepotvrdilo.



Sestavy


SK Tuřany
M. Balák [-] - A. Nevařil [-] , J. Vejmělka [-] , T. Kalla [-] (46. P. Novotný [-] ) , M. Smetana [-] , T. Pfeiffer [-] (78. J. Mareš [-] ) , F. Chalabala [-] (57. M. Dobiáš [-] ) , J. Polák [-] , Z. Michalec [-] , J. Malíšek [-] , J. Oprchal [-]

Tatran Kohoutovice
F. Uhlíř [-] - T. Rumler [-] (73. M. Brabec [-] ) , M. Hála [-] , F. Proch [-] , F. Žáček [-] (85. T. Procházka [-] ) , V. Vodák [-] , E. Božek [-] , D. Varga [-] , A. Kajanovič [-] , D. Mezera [-] , M. Pohanka [-] (50. D. Nevřivý [-] )

ŽK: 89. J. Vejmělka , 96. J. Malíšek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kulíšek Přemysl - RICHTER František, PHAM Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.