4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2018 13:30

14.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tatran v dohrávce přehrál Jundrov


Branky


0

O víkendu před tímto odloženým utkáním si domácí prožili nečekané volno, když se jim k zápasu nedostavil soupeř z Hevlína a tak jistě byli všichni natěšení na domácí utkání s Jundrovem. Naopak Jundrov po slibném prvním poločasu s lídrem tabulky nedokázal navázat druhým, ve kterém inkasoval čtyři branky. Pozitivním signálem pro hosty byl ale fakt, že na podzim dokázali soupeře o body obrat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tatran vlétl na soupeře

Tatran byl po nucené víkendové pauze na utkání značně nadržen a domácí hráči to potvrdili již v sedmé minutě. Jundrov sice srdnatě bojoval, ale slabší chvilku si vybral gólman Schön, když mu přímý kop Žáčka proklouznul až do branky. Domácí byli aktivnějším týmem a ofenzivní hrou dělali velké problémy, avšak bez gólového vyústění. Toho se místní příznivci dočkali ve 31. minutě když se na levé straně uvolnil Vodák a jeho centr do branky uklidl Hála. 

V druhé půli přidali Kohoutovice další dvě branky

Ve druhé půli tempo poněkud opadlo. Jundrov se do ofenzivy příliš neměl a skóre napovídalo, že ani Kohoutovice se nemuseli za každou cenu hnát dopředu. Přesto drželi více míč a kombinací trpělivě čekali na skulinky v defenzivě soupeře. Další branku přidali domácí v 56. minutě a byl to oět Hála, který vystihl rozehrávku soupeře a po kličce gólmanovi už mu nedělalo problém skórovat. Poslední úder si pro Jundrov schoval kanonýr Kohoutovic Erik Božek. Po čtvrtém gólu se hra více otevřela a byli jsme svědky hry na obě strany. Hosté se konečně dostali také do šancí, ale ani jeden z týmů již změnu skóre nepřipustil. Kohoutovice tak pokračují v jarní krasojízdě.



Sestavy


Tatran Kohoutovice
F. Uhlíř [-] (70. M. Svoboda [-] ) - M. Hála [-] (72. A. Havlíček [-] ) , F. Proch [-] , F. Žáček [-] , V. Vodák [-] (65. L. Krejčí [-] ) , M. Růna [-] (60. M. Pohanka [-] ) , E. Božek [-] , T. Rumler [-] , D. Varga [-] , A. Kajanovič [-] , D. Mezera [-]

SK Jundrov
L. Schön [-] - M. Valášek [-] (72. L. Schuster [-] ) , R. Dvořák [-] (84. I. Pukl [-] ) , J. Plhal [-] , D. Břenek [-] (64. D. Panáček [-] ) , T. Zimolka [-] , L. Staněk [-] , R. Konvica [-] (50. D. Zelenka [-] ) , M. Živný [-] , P. Skula [-] , L. Konečný [-]

ŽK: 38. D. Mezera - 6. T. Zimolka , 65. D. Zelenka , 67. R. Dvořák , 80. M. Živný .
Počet diváků: 155. Rozhodčí: Šidlo David - CZECH Denis, RYBA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.