6:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 16:00

18.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Start si připsal další poklidné vítězství


Branky


16. V. Ryšavý , 35. D. Cupák (p.) , 42. D. Cupák (p.) , 50. M. Pařízek , 58. P. Čoupek , 60. T. Mica
5

Jako již obvykle byli hráči Startu favorité tohoto utkání. Výhoda domácího hřiště a fakt, že soupeř ze Šlapanic zrovna neoplývá formou a tak se podle papírových předpokladů mělo jednat o jasnou záležitost.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas dostali domácí možnost kopat hned dvě penalty

Hned od úvodu rozjel Start tradiční ofenzivní hru. Trpělivá kombinace a technická vyspělost dávala dohromady obrázek hry, kdy domácí drželi míč a zatlačili hosty na vlastní půli. Svoje šance na sebe nenechali dlouho čekat, ale první dvě neproměnil Mica a Cupák.  V 16 minutě otevřel skóre Ryšavý, který vystřelil z vápna po přihrávce Bíma a od tyče se míč odrazil za záda brankáře. Šlapanice hrozily pouze nákopy za obranu a dotírající důrazný útočník vybojoval svým důrazem pro hosty čtyři rohové kopy. Ty domácí odvrátili a mohli se tak nadále soustředit na ofenzivu. Hosté jim situaci usnadnili, protože dvakrát během první půle faulovali domácí v pokutovém území. Obě penalty si vzal na starosti David Cupák a v klidu proměnil. Zřejmě i s ohledem na jeho účast ve finálové sérii futsalové soutěže byl o poločasu vystřídán.

 

Nápor Startu pokračoval i ve druhé půli

Obrázek hry se nezměnil, tlak Startu a jeho kombinační hra plná pohledných akcí pokračovala i ve druhé půli. Gólové vyústění na sebe nenechalo dlouho čekat, čtvrtou branku do sítě Šlapanic přidal krásnou ranou z 20 metrů Pařízek. Postupně se do hry zapojili na straně Startu i náhradníci, kteří se rozhodně neztratili a možná i svou chutí ukázat trenérovi že patří do základní sestavy, hru rozhýbali ještě více. Na 5:0 zvýšil krásným sólem levý obránce Čoupek, který prošel přes čtyři protihráče. Výsledek utkání mohl být i vyšší, ale kanonádu Startu ukončil gólem na 6:0 kanonýr Mica. Hráči Startu si tak připsali další povinné vítězství a kráčí za postupem. 



Ohlasy k zápasu


TJ Start Brno
Bohdan Ryšavý: Hráli jsme dobré utkání, výkonem jsme doufám pobavili i diváky. Pozitivum je i výkon a přístup všech náhradníků, kteří chtějí dokázat že by mohli bez problémů naskočit i do základní sestavy.




Sestavy


TJ Start Brno
T. Hoda [-] - P. Mašlej [-] , D. Cupák [-] (46. D. Lang [-] ) , P. Čoupek [-] (76. Š. Gaži [-] ) - R. Vlček [-] , T. Veselovský [-] (59. M. Kristek [-] ) , V. Ryšavý [-] , M. Bím [-] , M. Pařízek [-] - V. Cupák [-] (59. V. Logara [-] ) , T. Mica [-] (64. S. Zedníček [-] )

SK Šlapanice
J. Čáslavský [-] - P. Mach [-] (59. P. Piák [-] ) , A. Kaláb [-] (54. J. Šebek [-] ) , O. Kaláb [-] , R. Vlach [-] , M. Kokeš [-] (64. O. Piák [-] ) , Z. Machala [-] , R. Špondr [-] , J. Vlasák [-] , T. Hrazdíra [-] (56. G. Torlakidis [-] ) , V. Schovanec [-]

ŽK: 86. V. Ryšavý - 28. P. Mach , 28. R. Vlach , 41. J. Vlasák .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: Weiss Michal - LAZAR Martin, KUČERA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Jan Dvořák

Expert: Vojtěch Cupák
Tip experta: výhra domácích

Na domácí půdě jsme skoro neporazitelní a proti Šlapanicím tomu nemůže být jinak.

Tip: výhra domácích