Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 15:30

17.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slatina doma mocně dotahovala dvougólové vedení zastávky


Branky


4

Souboj dvou týmů ze spodních pater tabulky nám sliboval pravou fotbalovou bitvu o každý centimetr. Nakonec byla k vidění stíhací jízda Slatiny, které vedla alespoň k zisku jednoho bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slatina hrála a Zastávka dávala góly

Slatina nastoupila do zápasu fotbalově a džela vícee míč na svých kopačkách. Chyběla jim ovšem bojovnost a dravost ve snaze dostat se do zakončení a tak jejich tlak byl pouze platonický. Hosté se do šancí moc nedostávali, když se ale dostali na útočnou polovinu hřiště, tak to stálo za to. První branku vstřelil ve 21. minutě Jan Reiter, který se z velké dálky odhodlal ke střele a míč po krásné střele zapadl k zadní tyči. Aby toho nebylo málo, tak domácí inkasovali gól do šatny. A byl to krásný gól, když se ve 45. minutě položil do voleje na hranici vápna Michna a nedal Ditteertovi v bráně šanci. 

Bouře v kabině domácích

Druhý poločas bylo vidět, že domácí asi nebyli pochváleni za svou hru a najednou začali hrát mnohem důazněji. To přineslo hlavně větší počet standardek, ze kterých Slatina hrozila.  Z přímého kopu Klimeš ještě nastřelil tyč, ale toto varování hostům nestačilo a tak záhy inkasovali kontaktní gól od Mikšíčka. Slatina se hnala za vyrovnáním a byla lepším týmem na hřišti. Vyrovnání přišlo v 86. minutě kdy se prosadil dorostenec Cimbálník. Slatina se hnala i za vítězstvím, na úplné otočení zápasy již ale neměla mnoho času a zápas tak skončil remízou. 



Ohlasy k zápasu


SK Slatina
Jan Cimbálník: Mrzet nás musí hlavně první půle, kdy jsme byli nedůrazní a dovolili soupeři dát dva krásné góly. Druhá půle ale naznačila, jak bychom měli hrát a nakonec jsme ještě sahali po vítězství.




Sestavy


SK Slatina
M. Dittert [-] - M. Meitner [-] (78. F. Gajda [-] ) , M. Klimeš [-] , J. Nos [-] , M. Nedoma [-] , Z. Michalec [-] , T. Válka [-] (20. J. Cimbálník [-] ) , T. Šiška [-] (61. P. Křesťan [-] ) , S. Hanousek [-] (64. D. Sedláček [-] ) , D. Papuga [-] (46. J. Kříž [-] ) , M. Mikšíček [-]

Čechie Zastávka
P. Balčirák [-] - Š. Marušinec [-] , S. Amit [-] (90. J. Houser [-] ) , J. Bohuslav [-] , M. Syrovátka [-] , L. Herman [-] - J. Reiter [-] (74. L. Brychta [-] ) , L. Kronek [-] , D. Strnad [-] - M. Šmarda [-] , L. Michna [-] (90. M. Hovězák [-] )

ŽK: 57. J. Kříž , 66. Z. Michalec , 71. J. Nos , 83. M. Nedoma - 37. M. Syrovátka , 77. L. Michna .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Lazar Martin - HORVÁTH Antonín, JULÍNEK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Dvořák

Expert: Tomáš Kupský
Tip experta: výhra domácích

Zastávku jsme v minulém kole těsně porazili a nehrála vůbec špatně. I tak ale věřím v sílu Slatiny na domácím hřišti, kde porazila i Start.

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích