3:1
(0:0)
71. D. Cupák (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 15:30

15.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slatina šokovala lídra tabulky


Branky


53. M. Mikšíček , 77. M. Klimeš (p.) , 90. M. Klimeš - 71. D. Cupák (p.)
0

Při pohladu na tabulku by si každý, kdo není zatvrzelým fanouškem Slatiny, musel spočítat, kdo je favoritem tohoto utkání. na chvostu nacházející se Slatina hodlala na domácím hřišti bojovat o body proti vedoucímu týmu tabulky, kterým i po prohraném utkání je stále Start. V sestavě hostů opět nechybělo plno zvučných jmen a tak nic nenasvědčovalo překvapivému výsledku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Start nevyužil drtivého tlaku

Start se hned od úvodní minuty chopil otěží utkání a dostal se do drtivého tlaku. Dokázal dobře kombinovat i na horším terénu a potvrzoval tak papírové kvality. Slatina hrála v obranném bloku a chtěla se spoléhat na brejky, ke kterém se ale vinou špatné mezihry při zisku míče nedostala. Start domácí nepustil z vlastní poloviny a hráčům Slatiny nezbývalo než bojovat a doufat, že nějaká šance příjde. Ve 27. minutě přišla rána pro domácí, když se domácím zranil golman Dittert, jeho náhrada v podobě Petríka se ale ukázala jako více než dobrá. Nejdříve ovšem přišlo zaváhání Petríka, kdy fauloval hostujícího hráče a kopala se penaltu. Svou chybu ale Petrík odčinil a pokutový kop zneškodnil. Slatině se tak podařilo první poločas doslova přežít a udržet tak myšlenky na zisk bodů.

Penaltová loterie pokračovala

Hned z kraje druhé půle přišel šok pro hosty. V 53. minutě udeřil hlavou Miroslav Mikšíček a dostal Slatinu do šokujícího vedení. Hosté ale i nadále pokračovali v tlaku a nepřipouštěli si jakoukoliv ztrátu bodů. K vyrovnání jim pomohla druhá odpískaná penalta v zápasu, ke které si tentokrát stoupl futsalový reprezentant a člen kádru futsalové Sparty Praha David Cupák, který se nemýlil. Slatina ovšem nechtěla svou kůži prodat lacino a i přes obdrženou branku bojovala i za pro ni velmi cenný bod. Odměnou za bojovnost jim byla v zápase již třetí penalta, kterou proměnil nejlepší střelec Slatiny Milan Klimeš. Do konce utkání zbývalo 13. minut a hráči Startu začali na svých kopačkách pociťovat nervozitu z možného špatného výsledku. A tříbodový zázrak potvrdil Slatině v 90. minutě opět Klimeš, když se prosadil střelou zpoza vápna. Domácí tedy vedoucí tým tabulky obral o všechny body a postaral se tak o překvapení kola.



Ohlasy k zápasu


SK Slatina
Jan Cimbálník: První poločas jsme doslova přežili, hlavně když Start neproměnil penaltu. Celý zápas jsme odbojovali, dařilo se nám držet obranný blok a podržel nás náhradní golman.




Sestavy


SK Slatina
M. Dittert [-] (27. D. Petrík [-] ) - M. Klimeš [-] , P. Křesťan [-] (86. T. Kodras [-] ) , J. Nos [-] , M. Mikšíček [-] (90. Z. Grolich [-] ) , J. Cimbálník [-] , Z. Michalec [-] , T. Šiška [-] , S. Hanousek [-] , D. Papuga [-] , M. Meitner [-]

TJ Start Brno
T. Hoda [-] - D. Lang [-] (65. R. Vlček [-] ) , P. Mašlej [-] , P. Čoupek [-] , D. Cupák [-] - V. Ryšavý [-] (84. Š. Gaži [-] ) , M. Kristek [-] (46. T. Veselovský [-] ) , M. Bím [-] (60. D. Mica [-] ) , M. Pařízek [-] - V. Cupák [-] , T. Mica [-]

Počet diváků: 130. Rozhodčí: NOVÁČEK Radek - SEITL Stanislav, MALÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.