0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 15:30

15.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Líšně se v tabulce po dobrém výkonu dostala hned za Kuřim


Branky


0

Zatímco pro domácí Kuřim se jednalo o první jarní mistrovké utkání vinou odloženého kola, pro Líšeň tento zápas znamenal jediné a to snahu odčinit domácí porážku 0:3 s Kunštátem po nepříliš povedeném výkonu. A hosté rozhodně toto utkání odčinit chtěli, protože do Kuřimi přijeli i s hráčem s ligovými zkušenostmi ze Zbrojovky Brno Janem Malíkem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Líšni k vedení pomohl gól do šatny

Hosté hned od úvodu převzali aktivitu a tlačili se do útoku. Jejich tlak, který vyvrcholil několika rohy kopanými v krátkém čase za sebou, ovšem kromě pár náznaků šancí větší ohrožení domácí branky nepřinesl. Do hry se tak mohla dostat i Kuřim a následovala vyrovnaná pasáž. Když už se zdálo, že půjdou oba týmy za nerozhodného skóre do kabin, tak se do velké šance dostala Kuřim, ovšem jejich ofenzivní akce skončila místo zakončení do poloprázdné branky v kličkování ve vápně a následné ztrátě, po které se do brejku dostali hosté a v poslední minutě se potvrdilo otřepané pravidlo "nedáš, dostaneš", když Jan Malík zařídil Líšni vedení.

Tlak Kuřimi k vyrovnání nevedl

Povzbuzeni vedoucím gólem začali aktivněji hosté i druhou půli. Zhruba po první desetiminutovce ale převzali otěže utkání domácí a tlačili se za vyrovnáním. Kuřim zatlačila Líšeň do obranného bloku a jejich tlak vyústil ve dvě stoprocentní šance, ve kterých nejdříve z malého vápna selhal domácí útočník a ve druhé šanci skvěle zasáhnul golman Smrčka. A opět po dvou velkým šancích Kuřimi přišla ta Líšeňská a nebylo tomu jak jinak než z rychlého brejku, který zakončil střelou do protipohybu Cimbálníka Tomáš Krejčíř. Kuřimi tak nezbývalo než se opět vrhnout do útočení a nutno dodat, že se opět dostala do několika slibných příležitostí, ale nebylo jí v tomto zápasu zkrátka přáno a tak si tři body po výhře 2:0 odvezla Líšeň.



Ohlasy k zápasu



SK Líšeň B
Lukáš Buchta: V Kuřimi jsme odehráli velice kvalitní utkání. Od začátku jsme diktovali tempo hry, hráči přistoupili k utkání velice zodpovědně a naši převahu, dvěma brankami zúročili v zasloužené vítězství.



Sestavy


FC Kuřim
L. Cimbálník [-] - K. Kozumplík [-] , T. Skoumal [-] (73. P. Halouzka [-] ) , T. Peřina [-] , J. Nespěšný [-] , L. Procházka [-] (53. V. Kratochvíl [-] ) , J. Hanus [-] (77. R. Bílý [-] ) , J. Janda [-] , R. Petrila [-] , T. Kupský [-] , R. Losenický [-] (53. T. Dvořák [-] )

SK Líšeň B
A. Smrčka [-] - J. Milotínský [-] (76. A. Fila [-] ) , J. Malík [-] , R. Bohuslav [-] , M. Walla [-] (81. F. Vedral [-] ) , T. Vejmělek [-] , P. Pecha [-] (83. T. Šperka [-] ) , T. Krejčíř [-] (89. J. Šrámek [-] ) , I. Mykhailovskyy [-] , M. Svoboda [-] (62. L. Vejmělek [-] ) , D. Lontras [-]

ŽK: 64. J. Malík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOSIČKA Libor - HUDEC Martin, HUDEC Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.