3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2018 15:30

15.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kunštát na domácím hřišti potvrdil body, které přivezl z Líšně


Branky


0

15. kolo 1.A třídy skupiny A nám nabídlo souboj Kunštátu se Zastávkou. Hrálo se ve větrném počasí, které tak oboum týmům rozdělil poločasy na hru po větru a proti. Oba soupeři minulý týden hráli svá utkání a shodně zvítězili poměrně jasným rozdílem 3:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kunštát stejně jako minulý týden udeřil v prvních 10. minutách

Domácí začali první půli po větru a stejně jako minulý týden se jim podařilo hned od úvodu utkání dostat do vedení. V 6. minutě se nejlépe zorientoval v malém vápně Tomáš Gracias. Hrálo se velice svižné utkání a hra se přelévala z jedné strany na druhou. Hosté si rozhodně nepřijeli pouze zahrát a dobře se jim dařil přechod do útočné fáze a dostávali tak Kunštátskou obranu pod tlak, jemuž ovšem chybělo gólové vyústění.

Potvrzení domácího vítězství

Ve druhé půli se očekával tlak hostů, kteří potřebovali dotáhnout pro ně nepříznivý výsledek a navíc hráli po větru. Opět se hrál ofenzivní fotbal na obě strany, Kunštát se s protivětrem dobře popasoval a jejich kombinační hra po zemi dělala Zastávce problémy. Kombinační hrou se domácím dařilo dostávat balon do stran, kde útočníky zásobovala obě křídla pravidelným přísunem centrů. Po jednom z nich se v 63. minutě prosadil Tomáš Videman. Druhá branka Kunštát uklidnila a nechal lehce převzít aktivitu Zastávku, nicméně i tak domácí neustále hrozili z brejkových situací. Šance střídala šanci, ale byl to nakonec opět Kunštát, který udeřil v 80. minutě zásluhou třetího Tomáše v sestavě domácích, konkrétně Tomáše Adámka. Závěrem se sluší říct, že se hrálo velice pohledné utkání z obou stran před kvalitní diváckou kulisou. Zajímavým a málo vídaným faktem z tohoto utkání je jakákoliv absence karetního trestu.



Ohlasy k zápasu


FK Kunštát
František Tenora: Po vítězství v Líšni jsme chtěli dobrý vstup do soutěže potvrdit doma a odměnit se natěšeným divákům v chladném a větrném počasí dobrým fotbalem. Bohužel jsme se museli obejít bez zraněného Marka Štencla a z různých důvodů chyběli i Hanák a Macko. Zastávka nebyla snadný soupeř ,ale tři Tomášové v našem týmu to zařídili. Druhou nulu na jaře si připsal Ivo Loukota .




Sestavy


FK Kunštát
I. Loukota [-] - O. Španěl [-] , O. Ducháček [-] , M. Skoček [-] , D. Bednář [-] (72. V. Horák [-] ) , V. Boček [-] , T. Gracias [-] (85. O. Hruška [-] ) , A. Zeman [-] , T. Adámek [-] , M. Nečas [-] , T. Videman [-] (79. Z. Bednář [-] )

Čechie Zastávka
P. Balčirák [-] - Š. Marušinec [-] , J. Bohuslav [-] , L. Herman [-] , M. Syrovátka [-] (70. L. Brychta [-] ) - J. Reiter [-] , J. Pohl [-] (78. S. Amit [-] ) , D. Strnad [-] , L. Kronek [-] - L. Michna [-] (85. J. Houser [-] ) , M. Šmarda [-] -

Počet diváků: 150. Rozhodčí: Špaček Jiří - KOPŘIVA Zbyněk, MAŇOUŠEK Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.