3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2018 18:00

19.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Také ve druhém zápase jara Boskovice zvítězily


Branky


0

Boskovice zvítězily v páteční předehrávce 19.kola krajského přeboru nad Mutěnicemi 3:1. O osudu zápasu rozhodl po přestávce dvěma góly domácí útočník Jan Havlíček.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Oba týmy první jarní kolo zvládly a před týdnem naplno bodovaly. Nyní je čekal vzájemný zápas, tedy duel pátého se šestým. Na první gól si diváci čekali jen sedm minut, k jejich nelibosti ale padl za záda domácího brankáře. Skóre utkání otevřel záložník Koplík a Mutěnice šly do vedení. Ještě do přestávky se domácím podařilo vyrovnat. Ve 31.minutě prostřelil Šupa v brance hostí Novák

Havlíček zařídil dvěma góly výhru

Druhá půle už patřila domácím Boskovicím. Těm se povedl vstup do druhé půle, když po necelých deseti minutách otočil vývoj utkání Havlíček. Domácí hráč je na jaře při střelecké chuti. V minulém kole vstřelil branku na hřišti Veselí nad Moravou a v dnešním zápase si připsal trefy hned dvě. Tu druhou přidal v 74.minutě a zpečetil výhru Boskovic v poměru 3:1. Mutěnice se i přes čtvrtou porážku udržely o skóre na pátém místě před Boskovicemi. 



Sestavy


FC Boskovice - Letovice
J. Bednář [-] - M. Daněk [-] , R. Müller [-] , M. Černý [-] , J. Stara [-] (84. R. Hlaváček [-] ) - A. Preč [-] , J. Horák [-] , V. Živný [-] (78. M. Kubín [-] ) , L. Martínek [-] (90. J. Fiala [-] ) - J. Havlíček [-] (87. D. Feruga [-] ) , J. Novák [-] (77. J. Dračka [-] )

FK Mutěnice
I. Šupa [-] - M. Vydařilý [-] , L. Kupčík [-] , H. Maršálek [-] - R. Weigl [-] (83. A. Michna [-] ) , T. Drápal [-] , L. Koplík [-] , J. Maršálek [-] , R. Holešínský [-] - M. Čepil [-] (57. P. Lamáček [-] ) , D. Koštuřík [-]

Místo: Boskovice. Počet diváků: 125. Rozhodčí: Šenkýř Petr - CHABIČA František, KUNICKÝ Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.