Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2018 17:00

17.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves udolala Plavsko


7

Hosté s jistotou postupu do OP přijeli na dobře připravený pažit v Nové Vsi ve velmi okleštěné sestavě. Ani domácí Spartak neměl jednoduchou práci složit sestavu, mezi diváky zůstal jak brankář Musil, tak špílmachr Candra.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí začali výborně

Utkání začalo velmi svižně a už ve čtvrté minutě po chybě v obraně Sokolu zavěsil Škácha - 1:0. Hosté na tuto branku odpověděli  v 10 min. po standartní situaci, které mají slušně nacvičené. Na konci akce byl Pouska - 1:1. Spartakovci se tlačili, kombinovali mnohem lépe než hosté a vyplatilo se to. Po ose Košumberský, Škácha se lopta dostala až k Pospíchalovi, který chladnokrevně skóroval - 2:1. Hosté sice prohrávali, ale zaskočeni nebyli.Pokoušeli se o kombinaci, ale ta jim vázla a tak zlobili jen sporadicky a vetšinou při standartce. Při jedné takové trestuhodně přestřelil z malého vápna prázdnou bránu Opl. A tak přišel trest, výborně hrající Pospíchal pláchnul po levém kraji a naservíroval mičudu před prázdnou bránu Bjelovi - 3:1. Hosty to více nabudilo, domácí uspalo a byli to hosté, kteří se dostali do hry a do konce poločasu snížili. Samozřejmě po standartní situaci, ve 45. minutě se trefil Heřmánek hlavou.

Do druhé půle vlétli lépe hráči Spartaku, bohužel spálili dvě ložené šance, když nechali vyniknout brankáře Dvořáka. A tak platilo nedáš dostaneš a opět standartní situace, centr a gól Heřmánka, tentokrát Jan - 3:3. Na tuto branku domácí zareagovali a o 2 minuty později si zásluhou Škáchy vzali vedení zpět - 4:3. V 65. minutě si došel Škácha pro hatrick střelou po zemi k tyči. Bylo to 5:3 a s hosty to nevypadalo dobře. Bohužel pro Spartak další šance končili na skvělém brankáři Sokolu. V posledních deseti minutách se do hry dostávali do hry více hosté, přibývaly standartky a šance na změnu stavu v podaní hráčů Plavska. V 84. minutě zatánutí balonu po levé straně, centr do vápna a gól hlavou vstřelil Opl. Krásná akce hostů. Přestože měli všichni v nohách 85. minut v úmorném parnu, tak fotbal měl rychlost, hrálo se nahoru dolů a šance se pálily na obou stranách. A když si v 90. minutě při zákroku zvrkl kotník, ukončil výborně pískající, rozhodčí Bicek utkání, které se muselo divákům líbit.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Nová Ves nad Lužnicí
Candra Vladimír ( hráč, funkcionář TJ Spartak Nová Ves): Utkání mělo tempo, šance a góly, takže si myslím že diváci byli spokojeni a fotbal se musel líbit. Heřmiho skupina má postup jasný a tak se nedivím, že měl problém složit sestavu. My též měli problém, vypadl nám zkušený brankář Musil, špílmachr brácha a utočník Tetík, který se omluvil těsně před utkáním. Zranění a nesmyslné omluvenky nás devastují už několikátý zápas a tak jsme klukům z Plavska usnadnili cestu do OP. Škoda, mohl to být dnes zápas o vše, i tak gratuluji k postupu.




Sestavy


TJ Spartak Nová Ves nad Lužnicí
- V. Candra [-] , M. Bielek [-] , J. Bumba [-] - P. Bambule [-] , P. Bjel [-] - Z. Průša [-] , J. Pospíchal [-] , R. Škácha [-] - B. Harazím [-] , R. Košumberský [-] , M. Mezera [-]

TJ Sokol Plavsko
V. Dvořák [-] - V. Šnajdr [-] , T. Jon [-] , L. Opl [-] , M. Bureš [-] , V. Písař [-] , J. Kaštánek [-] , J. Heřmánek [-] , J. Pouska [-] , L. Vrána [-] , P. Vejsada [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: BICEK Roman - BIELEK Jindřich (N), BUDÍN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Patrik Lexa

Expert: Jan Kubinec
Tip experta: výhra domácích

Tento zápas bude velmi vyrovnaný a předpokládám, že fotbal bude na vysoké úrovni. Plavsko již má zajištěný postup a proto bych se přikláněl k výhře Nové Vsi, která bude chtít na domácím hřišti odčinit porážku v H. Pěně.

Tip: remíza

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích