0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2018 17:00

17.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jediný gól rozhodl o výhře Horní Pěny


Branky


7

Lodhéřovu se letos nedaří, tým, který v loňském roce hrál na špičce tabulky prožívá krizi ze které se ne a ne dostat. Na druhé straně Horní Pěna, která letos má na svém kontě skvělé výsledky, ale největším problémem je složit 11 zdravých lidí. Hosté nakonec urvali vítězství 0:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól hostů a tlak domácích

Zápas mezi Lodhéřovem a Horní Pěnou přinesl celkem vyrovnanou partii. Horní Pěna však byla velmi nebezpečná v protiútocích a hned ve 12. minutě se ujala vedení díky chladnokrevnosti Kubince. Ten samý hráč o pár minut spálil „samostatný nájezd“ a pár minut na to Balga také neskóroval. Do konce poločasu Lodhéřov přitlačil H. Pěnou na její polovinu, ale skórovat nedokázal.

Pěna vítězství uhájila

Druhý poločas Lodhéřov rozhýbal velmi rychlé hráče v útoku a začal H. Pěnou velmi trápit a ta se nemohla dostat k míči. Paradoxně více zahrozila H. Pěná, kdy jinak velmi kvalitně hrající Kupka neuklidil do prázdné brány po pohledné akci. Poslední minuty byly v režii Lodhéřova, gól ale bohužel pro domácí nepřišel a tak Horní Pěná potvrdila výhru, i když zase jen v 11 lidech.  



Sestavy


TJ Sokol Lodhéřov
L. Hrubý [-] - R. Houska [-] , O. Michal [-] , V. Lovětínský [-] , D. Běhounek [-] - M. Kos [-] , J. Pavouk [-] , T. Čejna [-] - M. Michal [-] , M. Slavíček [-] , V. Mertl [-]

Sokol Horní Pěna
P. Plucar [-] - M. Miláček [-] , L. Jirků [-] , P. Mikulík [-] - T. Reisner [-] , A. Balga [-] - D. Kupka [-] , F. Sivák [-] , O. Voldán [-] - J. Kubinec [-] , D. Maňour [-]

ŽK: 61. M. Slavíček .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: MAŇHAL ING. Jan - ZELINGER Stanislav (N), MASOJÍDEK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Patrik Lexa

Expert: Jan Kubinec
Tip experta: výhra hostů

V tomto zápase věřím Horní Pěně, jelikož poslední zápasy této sezony budeme chtít zakončit co nejlépe, abychom měli motivaci do další sezony.

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů