0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 15:00

16.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lodhéřov v derby konečně za plný počet bodů


Branky


7

Lodhéřov se na jaře dost trápil a neměl na kontě jedinou výhru. To se podařilo zlomit v derby s Deštnou ve kterém vyhráli jasně 0:3. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Plichta v první půli

Utkání bylo velmi vyrovnané, v prvním poločase měl každý tým po 2 vyložených šancích. V 15. minutě po dlouhém autu Slavíčka a následném prodloužení Razimy se k míči dostal hostující kapitán Pavouk, branku ovšem z 5 metrů přestřelil. Vzápětí si obrovskou šanci připsal hostující Kos, kdy Razima zabojoval, dojel brankáře  vzal mu balón a krásnou nahrávku naservíroval Kosovi, který ovšem šancí pohrdl a nechal vyniknout domácího brankáře Řepu. Další dvě šance měli domácí, ovšem v obou případech se ukázal ve velmi slušné formě navrátilec v brance Lodhéřova Hrubý a šance zneškodnil. Bylo se na co koukat, poločas ale i tak skončil 0:0.

Tři góly a první výhra hosty

V druhé půlce se hrál opět hezký fotbal, ovšem do útoku Lodhéřova nastoupil navrátilec do sestavy Matoušek a na hřišti sršel aktivitou. Mezi 68. a 71. minutou zazářil na hřišti již zmiňovaný Matoušek, sám dal oba góly Lodhéřova a poslal hostující do trháku. Další šance postupně zahodil hostující Slavíček a Moravec. Lodhéřov byl v druhém poločase lepším týmem, což podtrhl Razima, který si posunul míč vedle obránce a z hranice velkého vápna nedal Řepovi šanci - 0:3 pro Lodhéřov. Do konce zápasu již žádná větší šance nepřišla a Lodhéřov si tak z Deštné odváží překvapivou, ovšem zaslouženou výhru 0:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Deštná
Pavel Kučera: Očekávané derby s Lodhéřovem se hrálo za krásného počasí, ale se špatným výsledkem pro domácí. Deštná se na zápas připravovala čtvrtečním tréninkem, ale na zápas se sešla pouze se třemi hráči na lavičce. Deštné se zápas vůbec nepovedl, kdy domácí nedali žádnou z vyložených šancí, kdežto soupeř přemotivovaný soupeř se trefil třikrát. V průběhu utkání nastoupil i veterán Vláďa Kučera, který oslavoval kulaté padesáté narozeniny a hned při prvním doteku s míčem málem vymetl šibenici. Tímto mu ještě jednou gratulujeme k jeho životnímu jubileu.




Sestavy


TJ Sokol Deštná
M. Řepa [-] - K. Šindelář [-] , K. Henze [-] , R. Melzoch [-] , R. Kuneš [-] , M. Šamal [-] , M. Svoboda [-] , M. Blažek [-] , Z. Kuneš [-] , M. Novotný [-] , M. Šlapanský [-]

TJ Sokol Lodhéřov
L. Hrubý [-] - R. Kupka [-] , O. Michal [-] , V. Lovětínský [-] - P. Plachý [-] , R. Byrtus [-] , M. Kos [-] , J. Pavouk [-] - M. Slavíček [-] , M. Razima [-] , M. Michal [-]

ŽK: 20. M. Šamal , 70. M. Blažek - 70. O. Michal , 88. M. Michal .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: KOUDELKA Jiří - MARTÍNEK Miroslav (N), FURTÁK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů