0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 17:00

16.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plavsko postupuje do Okresního přeboru po 20 letech!!!


Branky


7

Plavsko si jasnou výhrou v Horním Žďáru zajistilo postup do OP! Na zisk mistrovského titulu z Okresní soutěže čekali Plavečtí celých 20 let. Je třeba zmínit, že Plavsko šlo celou sezónu jasně za svým cílem a podávalo stabilní výkony. Díky tomu, že Nová Ves ztratila body v Horní Pěně, mohou propuknout v Plavsku oslavy již dvě kola před koncem sezóny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly pro Plavsko

Od začátku se hrál nepříliš atraktivní fotbal, velké množství zkažených přihrávek a dlouhých nákopů. Zápas v poklidném tempu, které diktovali v první poločase hosté, i díky dobře zahranému nepřímému kopu od hrajícího trenéra Libora Vrány, po které se za domácí obranou objevil Jiří Heřmánek a v osmé minutě otevřel gólový účet utkání 0:1. Na velkém hřišti se oba týmy snažili kombinovat, ale vše bylo spíše v chůzi a značně nepřesné. Plavsko udeřilo podruhé když odkopem v tísni vyslal Petr Písař do samostatného úniku zkušeného Jaroslava Poustku, který se prosadil střelou k tyči 0:2. Poté pokračoval nepřesný fotbal, domácí se před Dvořáku bránu dostávali z ojedinělých standartních situací, hosté měli ještě jednu obrovskou šanci kdy osamocený Petr Vejsada netrefil hlavou z malého vápna zařízení.

Plavsko rovná se historický postup

Druhý poločas nenabídl jiný obrázek než ten první, domácí drželi balon ovšem spíše na své polovině a hosté stříleli góly. V 52. minutě se hostujícím asi poprvé v zápase podařilo 5 přihrávek za sebou a na konci povedené akce byl Michal Bureš který uklidil míč z první o tyč do brány - 0:3.  Zápas byl rozhodnutý, hosté se stáhli a nechali domácí kombinovat okolo půlící čáry. V závěru se prosadil Petr Vejsada, který skluzem dorazil míč do sítě - 0:4. Kaňkou na koncovce zápasu je zranění Karla Voldána, pro kterého předčasně skončila sezóna. Nicméně Plaveckým velmi pomohl výsledek zápasu hraným za kopcem v Horní Pěně takže zápas sezóny v příštím kole se konat nebude, jelikož fotbalisté Nové Vsi nezvládli posledních pár zápasů a usnadnili tak zisk mistrovského titulu hráčům Sokola Plavsko, kde na něj čekají dlouhých 20 let.

Autor: Karel Voldán



Sestavy


SK Horní Žďár
P. Fríd [-] - P. Kučera [-] , M. Hochmuth [-] , D. Šablatura [-] , D. Píšan [-] - M. Píšan [-] , M. Mikloš [-] , Š. Dolák [-] - F. Zwicker [-] , P. Sliacký [-] , L. Jarkovský [-] -

TJ Sokol Plavsko
V. Dvořák [-] - P. Písař [-] , M. Bureš [-] , P. Přílepek [-] , V. Písař [-] , J. Kaštánek [-] , J. Heřmánek [-] , J. Pouska [-] , V. Šnajdr [-] , P. Vejsada [-] , K. Voldán [-]

ŽK: 72. D. Šablatura , 80. P. Sliacký .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Valeš Radek - ROŠTEK Tomáš (N), BUDÍN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře