3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 17:00

16.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Pěna zaskočila favorita


Branky


7

Překvapivý výsledek se zrodil v zápase 16. kola v Horní Pěně. Domácí si vyšlápli na favorizovanou Novou Ves a na dálku tak pomohli vedoucímu Plavsku, které si dvě kola před koncem sezóny zajistilo postup do OP. V zápase u rybníku Dřevo se jako první prosadil domácí Plucar a chvíli po začátku druhé půle také Kubinec. Hosté pak zásluhou Pospíchala snížili na 2:1, ale domácí přišli s rychlou odpovědí v podobě gólu Lukáše Jirků a upravili tak na konečných 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle pro domácí

Ve velmi dusném počasí se na příšerném terénu, za doprovodu pouťové hudby nedalekých kolotočářů, odehrál mač který neměl s fotbalem nic společného. Hosté od Lužnice dorazili ve velmi okleštěné sestavě, spousta zraněných a další matadoři se zúčastnili půlmaratonu v ČB. Ani domácí neměli jednoduchou práci se skládáním sestavy a i díky tomu se začátek utkání protáhl o několik minut. První půle byla z obou stran  jen nakopávaná a čekalo se, které obraně propadne mičuda. První takový propad měli domácí, když nechali pelášit hostujícího Trmala na bránu, bohužel pro hosty minul bránu. Hned z protiútoku se prosadil Plucar a bylo to 1:0. 

Do druhé půle vlétli hosté, chtěli změnit stav utkání. Jenže byli to domácí, kteří po tečované střele z rohu vápna navýšili skóre - 50 minuta Kubinec 2:0.  O 5 minut později mohlo být pro hosty ještě hůře, když Kubinec orazítkoval spojnici Musilovi branky. Poté se hosté začali dostávat více do hry a z rostoucí převahy vyústil gól, když samostaný unik zakončil Pospíchal k levé tyči. Spartakovci se tlačili dopředu, bohužel zapoměli na zadní vrátka a po centru z levé strany zakončil hlavou kolem Musila Jirků. 3:1 ( 78 min. ) bylo rozhodnuto. Konec utkání dorazil hosty, zranil se špílmachr Candra a dohrávali jen o deseti.



Ohlasy k zápasu



TJ Spartak Nová Ves nad Lužnicí
Petr Kolafa (TJ Spartak Nová Ves): ,,K utkání jsem původně ani nechtěl odjet. Podařilo se mi ukecat pár jedinců, kterým bych chtěl poděkovat, že s námi na takové utkání jeli. Na snad nejhorším hřisti v pralese jsem kluky nabádal k jednoduchému fotbalu, žádná kombinace, žádný atraktivní fotbal. Bohužel absence velkého počtu hráčů a zranění některých adeptů bylo zásadní pro tento duel. Nevím jak to kluci dají, ale bude problém se dát dohromady na souboj s Plavskem, ikdyž je už rozhodnuto nechcem doma nic odevzdat!"



Sestavy


Sokol Horní Pěna
L. Bendík [-] - M. Miláček [-] , L. Jirků [-] , P. Plucar [-] , P. Mikulík [-] - A. Balga [-] , T. Reisner [-] - O. Voldán [-] , D. Kupka [-] , F. Sivák [-] - J. Kubinec [-]

TJ Spartak Nová Ves nad Lužnicí
V. Musil [-] - J. Bumba [-] , P. Adensam [-] , M. Bielek [-] - P. Candra [-] , P. Bambule [-] , P. Bjel [-] - J. Pospíchal [-] , R. Škácha [-] , M. Tetík [-] , P. Trmal [-]

ŽK: 55. M. Miláček , 57. A. Balga - 55. J. Pospíchal .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Tip: výhra hostů