7:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2018 16:00

13.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plavsko si zastřílelo proti Rapšachu


Branky


7. P. Vejsada , 12. P. Vejsada , 40. K. Voldán (p.) , 47. K. Voldán (p.) , 54. L. Opl , 70. M. Bureš , 80. V. Šnajdr
9

Utkání dvou celků z opačných konců tabulky mělo jasného favorita, který si po zaváhání v minulém kole v Majdaleně chtěl spravit chuť. Od první minuty zápasu domácí borci drželi balon na svých kopačkách a potvrzovali roli favorita.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí diktovali tempo

V 7. minutě po pěkné individuální akci Petr Vejsada střelou na vzdálenější tyč otevřel skóre zápasu-1:0. O pět minut později už to bylo o dva góly, kdy se opět trefil Petr Vejsada - 2:0. Domácí měli zápas pevně ve svých rukách a hostují borce nepouštěli do žádných větších akcí. Ve 30. minutě se po faulu na Jiřího Heřmánka kopala penalta, kterou si vzal na starosti Karel Voldán, nicméně hostující gólman jeho pokus vystihl, a tak se pokračovalo za nezměněného stavu. Zápas se nehrál v nikterak ohromujícím tempu, domácí měli chuť hrát a nebýt několika spálených šancí mohl být rozdíl ve skóre větší. Těsně před přestávkou byl aktivní Jiří Heřmánek opět faulován v pokutovém území. K nařízené penaltě se postavil i přes předchozí neúspěch Karel Voldán se štěstím po odrazu od tyče se míč dostal za brankovou čáru - 3:0. V závěru ještě přeloboval Jiří Heřmánek v samostatném úniku kromě hostujícího brankáře i brankovou konstrukci.

Plavsko zaslouženě vítězí

Do druhého poločasu vlétli domácí poučeni z minulého kola z Majdaleny s velkou chutí. Ze svojí aktivity si domácí vynutili do třetice pokutový kop, zkušený exekutor pokutových kopů Karel Voldán potvrdil, že první neúspěšný pokus byla jen náhoda - 4:0. V 57. minutě dostal Lukáš Opl míč za obranu a střelou podél brankáře zvýšil - 5:0. Od té chvíle se zápas spíše dohrával, hostující celek se sporadicky dostával na útočnou polovinu, kde jejich akce končili na výborně fungující obraně domácích. V 70. minutě prošel kolem postranní čáry až do vápna Michal Bureš, a střelou z nulového úhlu dostal míč za záda hostujícího brankáře - 6:0. Velmi dobrý výkon předvedl hostující brankář, nebýt jeho výborných zákroků mohli si hráči Rapšachu odvést i dvouciferný příděl. V 80. minutě našel střídající hrající trenér Libor Vrána, krásným centrem Víťu Šnajdra, který hlavou upravil skóre na konečných - 7:0.



Sestavy


TJ Sokol Plavsko
J. Novotný [-] - L. Punda [-] , M. Bureš [-] , P. Přílepek [-] , V. Písař [-] , J. Kaštánek [-] , J. Heřmánek [-] , J. Pouska [-] , V. Šnajdr [-] , P. Vejsada [-] , K. Voldán [-]

SK Rapšach
V. Krajčovič [-] - J. Kříž [-] , D. Smutný [-] - J. Štěpánek [-] , M. Břenek [-] - Š. Šíkr [-] , T. Pytel [-] - J. Břenek [-] , J. Prášek [-] , F. Krekl [-] , J. Krekl [-]

Počet diváků: 60. Rozhodčí: CHLAŇ Jaromír - BUDÍN Jiří (N), CÍSAŘ Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

I když bych si přál, aby Rapšach obral Plavsko o body, bohužel se nepotýká zrovna s formou. Doma si to hráči Sokola pohlídají.