1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 17:00

13.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Bojovný výkon Lodhéřovu na body opět nestačil


Branky


9

Očekával se jasný průběh zápasu - výhra hostujícího Staňkova. Ovšem s hosty nepřijel jejich kapitán - Marek Černoch, který si plnil trenérské povinnosti na lavičce Jindřichova Hradce, což hrálo do karet domácím. I přesto se stále počítalo se třemi body pro Staňkov, jelikož Lodhéřov na jaře nezískal ani bod. Do sestavy Lodhéřova se po 5týdenní pauze, zaviněné výronem kotníku, vrátil Michal Slavíček, který překvapivě nastoupil na hrotu útoku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez gólu

První poločas byl zápas naprosto vyrovnaný, hrálo se nahoru dolů, ovšem to bylo utkání připomínající házenou - od vápna k vápnu, bez větších šancí. Největší šanci prvního poločasu měl domácí Čejna Tomáš, který po centru z pravé strany trefil hlavou hostujícího brankáře.

Staňkov uhájil těsně roli favorita

Druhý poločas byl o poznání zajímavější, ale obraz hry se změnil - lepším týmem byl Lodhéřov, který bušil do hostujícího Staňkovu. V 60. minutě přišel trest - Staňkov z brejku potrestal Lodhéřov, kdy se životní trefou prosadil hostující Pilař Michal - 0:1 pro Staňkov. Lodhéřov tento gól ještě víc nakopnul a hrálo se téměř na půlce Staňkova. V 63. minutě zahrával domácí Slavíček přímý kop z optimální pozice z hranice vápna, ovšem trefil ve zdi do ruky vyskakujícího stopera Staňkova Cepáka, rozhodčí ovšem penaltu nezapískal. V 66. minutě se Lodhéřov dočkal zaslouženého vyrovnání - kapitán Pavouk vyslal krásnou přihrávkou Slavíčka, který utekl obráncům a obstřelil brankáře - 1:1. Hned po rozehrávce Lodhéřov zapresoval Staňkov, Slavíček vypíchl záložníkovi Staňkova balon, obešel protihráče a těsnou střelou nad břevno minul branku. Lodhéřov byl v tlaku a byla jen otázka času, kdy padne gól, ovšem po pár zahozených šancích přišel trest - z brejku v 79. minutě potrestal Fila Stanislav obranu Lodhéřova, kdy sólem přes půlku hřiště překonal také domácího golmana Razimu - 1:2 pro Staňkov. Ačkoli Lodhéřov stále zůstal v tlaku, vyrovnávací branky se nedočkal a zápas skončil těsnou a krutou prohrou pro Lodhéřov 1:2.



Sestavy


TJ Sokol Lodhéřov
M. Razima [-] - R. Houska [-] , R. Kupka [-] , O. Michal [-] , V. Lovětínský [-] - J. Pavouk [-] , R. Byrtus [-] , V. Mertl [-] , T. Čejna [-] - M. Slavíček [-] , M. Michal [-]

TJ Hraničář Staňkov
R. Pipek [-] - A. Bednář [-] , J. Cepák [-] - M. Neumann [-] - S. Fila [-] , M. Pilař [-] , J. Váňa [-] , R. Novotný [-] , R. Puhlovský [-] , J. Kulhánek [-] , J. Ševčík [-]

ŽK: 75. M. Slavíček , 81. J. Moravec - 75. A. Bednář .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: FILO Zdeněk - ZELINGER Stanislav (N), BUŠTA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Sestava Staňkova je dost zdecimována zraněními, věřím že domácí urvou první letošní výhru.