3:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2018 17:00

12.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lodhéřov na vytoužené vítězství opět nedosáhl


Branky


10

Lodhéřov se na jaře trápí, už potřetí v řadě nevyhráli a není to ten starý dobrý ''Loďák'' jaký jsme vídali minulou sezónu. Lomnická rezerva také v letošním ročníku nedominuje tak jako v tom minulém, ale tentokrát to na vítězství stačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nástup Lomnických

Prvních dvacet minut zápasu se hrál vcelku vyrovnaný fotbal. Bohužel pro hostující celek po celkem slušném začátku přišla série chyb, kterých využil Šedivý po krásné akci Lomnických. Domácí se pak zcela ujali režie a pěknou kombinační hrou rozebírali soupeře. Tlak vyústil v rohový kop kopnutý na zadní tyč, kde nikým neatakovaný kapitán Roman Němec uklidil míč do sítě - 2:0. Více branek první poločas nenabídl.

Zápletka?

Ve druhém poločase se opět Lodhéřov trápil hrou svého protivníka a příliš se jim nedařilo. Po standartní situaci nakonec přišla další rána když v 66. minutě zvýšil už na 3:0 Václav Nohava. To jakoby klukům z Lodhéřova vlilo krev dožil a vrhli se na soupeře. První odměna přišla v 71. minutě kdy po nákopu za obranu šli Lodhéřovští forwardi sami na golmana a nemýlili se, konkrétně to byl Čejna Tomáš - 3:1. Uplynula sotva minuta a následovala naprosto identická situace a na 3:2 snižoval Roman Byrtus. Hostující Lodhéřov na konci utkání ještě několikrát vyzkoušel golmana Cyprise, ale ten všechny jejich další pokusy pokryl a tak Lomnice udržela výsledek, který jim zajistil tři body do tabulky.



Sestavy


TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí B
L. Cypris [-] - M. Velich [-] , P. Šedivý [-] , J. Doktor [-] , R. Němec [-] , J. Němec [-] , V. Nohava [-] , D. Marek [-] , D. Bartoš [-] , P. Řehoř [-] , F. Frolík [-]

TJ Sokol Lodhéřov
L. Hrubý [-] - R. Houska [-] , R. Kupka [-] , V. Lovětínský [-] , J. Plachý [-] , O. Michal [-] - T. Čejna [-] , V. Mertl [-] , R. Byrtus [-] , J. Pavouk [-] - M. Michal [-] -

Počet diváků: 80. Rozhodčí: Picka Pavel - BECK Antonín (N), ZELINGER Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Patrik Lexa

Expert: Karel Voldán
Tip experta: výhra domácích

Oba celky se na jaře nepotkali s dobrou formou, Lomnické Béčko si doma na perfektně připraveném trávníku poradí a konečně získá na jaře tři body.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Spartak Nová Ves nad Lužnicí | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích