3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 17:00

12.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rapšach padl v Horní Pěně


Branky


10

Domácí opět potvrdili formu když třemi góly pokořili Rapšach. Hosté v letošní sezóně nepodávají přesvědčivé výkony a trápí se na dně tabulky. Oproti tomu Horní Pěnna si v poklidu hraje na pátém místě a na třetí Staňkov už ztrácí pouhé tři body. Papírovou převahu nad soupeřem potvrdili Pěněnští i na hřišti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro domácí

Domácí Pěna vlétla do utkání jako uragán. Již po 3 minutách lovil míč ze sítě gólman Rapšachu. Jenže domácí porušili fotbalové pravidlo o offsidu a gól tedy nemohl platit. O 2 minuty později si naběhl do vápna domácí Kubinec, dal si míč daleko od nohy a vypadalo to, že je po domácí akci. Proti však byl hostující Tomáš Neumayer, tohoto hráče si zapamatujte, bude uveden v reportu ještě několikrát. Namísto zkušeností byla použita hrubá síla. Pískala se penalta pro domácí. Exekutor Voldán zamířil přesně, leč tímto momentem začala One Mane Show hostujícího brankáře. Vita Krajcovic míč vytěsnil očima na tyč a stav byl stále bezgólový. Jenže přišla minuta desátá a zbytečný nedovolený zákrok před vápnem Rapšachu. Jirků trefil skvěle k tyči, ovšem pavoučím zákrokem se blýskl opět brankář hostí a míč vytěsnil mimo svou svatyni. Hráči Rapšach zaspali, kožený nesmysl doběhl Sivák a jeho centr si srazil Jirka Štěpánek ve skluzu do vlastní kysny – 1:0 !!! Pěna se uspokojila a hosté zahrozili z brejku. Bohužel, Tomáš Neumayer se místo střely utopil v kličkách a přišel trest. Ligové přenesení z pravé strany na levou, Maňour zatáhl do vápna, předložil do druhé vlny nabíhajícímu Lukáši Jirků a jeho precizní levačka nekompromisně zavěsila pod víko – 2:0 !!! Rapšach mohl snížit, Martin Gráf, který natáhl gólmana Bendíka, ten jen s vypětím všech sil vyrazil balón před sebe, leč dobíhající Jan Krekl napálil vyběhnuvšího brankáře Pěny.

Do konce půle dominovali domácí, nebýt opravdu výtečných zákroků Krajčoviče, šlo by se do kabin za stavu velmi, ale velmi nepříznivého pro hosty.

Pěna si dokráčela v klidu pro tři body

Druhý poločas začal stejně, jako končilo dějství prvé. Domácí ve stálém dobývání pevnosti SK, kde však panoval lepícími rukavicemi Vítězslav Krajčovič. Jeho neuvěřitelné zákroky motivovaly Rapšachány k bojovnosti, ale jen ta bojovnost na body nestačila. V 65. minutě předběhl Maňour celou obranu a pohodlně zavěsil – 3:0 !!! O osm minut později si kalich hořkosti dopil Tomáš Neumayer. Po ostrém zákroku a druhé žluté kartě, byl po právu vyloučen. A když domácí neproměnili tři další tutovky, mohl po 90 minutách sudí Havlík zadout do píšťaly naposledy.



Sestavy


Sokol Horní Pěna
L. Bendík [-] - P. Plucar [-] , P. Mikulík [-] , T. Reisner [-] - F. Sivák [-] , J. Kubinec [-] , L. Jirků [-] - A. Balga [-] , R. Dvořák [-] , D. Maňour [-] , O. Voldán [-]

SK Rapšach
V. Krajčovič [-] - P. Kronika [-] , D. Smutný [-] - T. Neumayer [-] , J. Štěpánek [-] , M. Břenek [-] - T. Pytel [-] , Š. Šíkr [-] - F. Krekl [-] , J. Krekl [-] , M. Šroub [-]

ŽK: 60. L. Jirků - 41. T. Neumayer , 60. J. Štěpánek , 60. T. Pytel . ČK: 73. T. Neumayer .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: HAVLÍK Zdeněk - MASOJÍDEK Karel (N), CÍSAŘ Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Patrik Lexa

Expert: Karel Voldán
Tip experta: výhra domácích

Očekávám bojovný fotbal na hrozném terénu v Horní Pěně. V tomto případě věřím domácím, kteří se s terénem vypořádají lépe a budou brát tři body.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Spartak Nová Ves nad Lužnicí | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů