Plavsko si vykopalo vedoucí příčku


Branky


9

Tahák kola - souboj o první místo v tabulce sliboval skvělý fotbal. Po prvním poločase se týmy rozešly bez gólu, v poločase druhém, ale domácí zabojovali a urvali tři body a průběžné vedení v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez gólů

V prvním poločase bylo znát, že nikdo nechce udělat na špatném terénu malého plaveckého hřiště chybu. A tak se často oba celky uchylovaly k dlouhým nákopům. Hosté ze Staňkova hrozili především po standartních situacích, žádnou vyloženou šanci ke vstřelení gólu si však nevytvořili. Domácí kromě několika nepřesných střel si nevytvořili taktéž nic. Výjimku tvořila akce z 35. minuty kdy po narážečce na středu hřiště vyslal Petr Vejsada do samostatného úniku Tomáše Langa, který tutovou šanci neproměnil a navíc se při svém náběhu za obranu hostí zranil. Do kabin se tedy odcházelo za nerozhodného stavu.

Domácí zabrali a vítězí

Druhý poločas pokračoval ve stejně vlažném tempu s velký množstvím osobních soubojů a zkažených přihrávek. I přesto v 56. minutě se domácí dostali do vedení. Po vybojovaném balonu na středu hřiště našel Michal Bureš pěkným centrem do vápna agilního Jiřího Heřmánka, který se z podobných situací nemýlí a akrobaticky hlavou poslal domácí do vedení – 1:0. Domácí se touto brankou trochu zklidnili nicméně pokračoval bojovný fotbal. Z mírné převahy domácí vytěžili, po standartní, situaci druhý gól. Po zahraném rohovém kopu se ve skrumáži na hranici malého vápna nejlépe zorientoval Vít Šnajdr pro jeho smůlu míč mířící do sítě ještě trefil Petra Vejsadu, který tak šťastně protáhl svou sérii zápasů ozdobených gólem na devět - 2:0. Poté se zápas spíše dohrával za zmínku stojí šance hostujícího Martina Neumanna, který ovšem před odkrytou bránou promáchl.

 

Domácí se tímto vítězstvím osamostatnili na čele soutěže, a nezbývá než tyto vybojované body potvrdit v nadcházejících utkáních.



Sestavy


TJ Sokol Plavsko
V. Dvořák [-] - M. Uhlíř [-] , P. Přílepek [-] , T. Lang [-] , V. Písař [-] , J. Kaštánek [-] , J. Heřmánek [-] , J. Pouska [-] , V. Šnajdr [-] , P. Vejsada [-] , K. Voldán [-]

TJ Hraničář Staňkov
L. Černoch [-] - M. Tobolka [-] , M. Pilař [-] , A. Bednář [-] , J. Cepák [-] - R. Puhlovský [-] , R. Novák [-] , M. Černoch [-] , J. Váňa [-] - M. Neumann [-] - M. Rožboud [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Herzog Radek - BUDÍN Jiří (N), ČURDA František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 10
Rozhodčí - Herzog Radek: 8
Občerstvení - nápoje: 10
Občerstvení - jídlo: 9
Hrací plocha: 10
Zázemí: 9
Výkon domácích - TJ Sokol Plavsko: 10
Výkon hostů - TJ Hraničář Staňkov: 2
Hráč utkání - domácí: Vladimír Dvořák
Patrik Lexa

Expert: Michal Slavíček
Tip experta: výhra domácích

Zápas o první místo. Čekám bojovný fotbal. Plavsko však umí hrát na svém hřišti a zvítězí.

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Tip: výhra domácích