2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 17:00

11.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Deštná uhájila tři body


Branky


8

Na zelený trávník vyběhla obě mužstva k utkání okresní soutěže v předepsaném počtu hráčů v poli. Bohužel, jak na straně domácích, tak na straně hostů, se nedá psát o optimální sestavě. Deštná zřejmě posbírala po obci co se dalo (jeden hráč nastoupil dokonce v teniskách), hosté z Rapšachu přijeli oslabení o zraněné hráče z předchozího utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas ozdobila jedna branka

Sudí Filo foukl do píšťaly a začal mač, ve kterém se utkala mužstva z posledních pater tabulky. Zpočátku byli hosté aktivnější, leč nasazení jim vydrželo pouhých 5 minut. Poté převzala otěže domácí Deštná. Zaváhání Rapšachu ve středu pole využila ke vstřelení branky. První pokus Šamala stačil Vita Krajcovic vyrazit, ovšem Šamal se stačil zorientovat a poslal vyražený míč do prázdné branky - 1:0. Do konce první půle se hra sice přelévala z jedné strany hrací plochy na druhou, ale většinou končila na hranicích pokutového území. Po ojedinělé šanci Rapšachu se zranil Miroslav Kouřil a musel z utkání odstoupit.

Zápas rozhodl druhým gólem Šamal

Druhý poločas začal náporem Rapšachu. Nátlak se vyplatil a po špatném odkopu domácího obránce si narazili balón Michal BřenekTadeáš Pytel a Břenek krásnou střelou srovnal skóre - 1:1. Hoši od hranic zkoušeli i nadále brankáře Kučeru střelami po větru z dálky, leč bez gólového efektu. A přišel trest. Po zaváhání hostující obrany se prosadil Šamal a domácí opět vedli - 2:1.
Po vedoucí brance Deštné se již hrálo na jednu branku, a to na tu, kterou hájil nestor fotbalu v Deštné Vladimír Kučera, jenže hosté neproměnili ani ty nejvyloženější šance. A bylo jich požehnaně. A když velmi dobrý sudí Zdeněk Filo pískl závěrečný hvizd, nezbylo hostům nic jiného než zpytovat svědomí.

Remíza by byla spravedlivá, ale fotbal je o gólech a přístupu ke hře. Odhodlanost a větší vůle po výhře byla tentokráte na straně domácí Deštné a tak zůstaly body doma.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Deštná
Pavel Kučera: Na tvrdém hřišti hráčům chvíli trvalo, než si zvykli na rychlejší odskok míče a poté se na některé akce dalo i koukat. Jinak se hrál fotbal odpovídající nejnižší soutěži. Ve 20. minutě běžel sám na brankáře Michal Šamal, poprvé zakončil do brankáře, míč se k němu odrazil a poté zakončoval do prázdné branky. 23. minuta, po rohu se míč dostal ke Šlapanskému, ten bez váhání vypálil tvrdou střelu, ale bohužel mimo. 37. minuta, Míra Blažek z přímého kopu přímo na brankáře, ten bez problému vyrazil. 50. minuta, po naší chybě v odkopu míče, hosté přehodili brankáře a bylo srovnáno 1:1. 55. minuta, Michal Řepa hodil dlouhý aut, ten prodloužil hlavou Martin Novotný a Michal Šamal nekompromisně zakončil tvrdou střelou na 2:1. 90. minuta, Šlapanský po dvou zasekávačkách se ocitl sám na velkém vápně, bohužel levá není jeho střelecká noha a tak slabou střelu po zemi neměl brankář problém chytit.




Sestavy


TJ Sokol Deštná
V. Kučera [-] - M. Řepa [-] , K. Henze [-] , D. Aujezdecký [-] , M. Svoboda [-] , M. Blažek [-] , K. Šindelář [-] , Z. Kuneš [-] , M. Novotný [-] , M. Šlapanský [-] , M. Šamal [-]

SK Rapšach
V. Krajčovič [-] - P. Kronika [-] , D. Smutný [-] - T. Neumayer [-] , M. Šroub [-] , J. Štěpánek [-] , M. Břenek [-] - T. Pytel [-] , Š. Šíkr [-] - J. Krekl [-] , M. Šroub [-]

ŽK: 14. Z. Kuneš , 19. M. Blažek , 53. M. Šamal - 29. D. Smutný , 38. F. Krekl .
Počet diváků: 43. Rozhodčí: FILO Zdeněk - MARTÍNEK Miroslav (N), CÍSAŘ Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Patrik Lexa

Expert: Michal Slavíček
Tip experta: výhra domácích

Deštná ani Rapšach nezažívají dobrou sezónu, ale Deštná by měla být o krůček napřed a doma bude brát tři body.

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích