4:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2018 17:00

24.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Městec Králové nadělil Opočnici čtyři góly


Branky


9

Městec Králové potvrdil svou velkou kvalitu, když porazil Opočnici tříbrankovým rozdílem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První desetiminutovka patřila domácím

Prvních 10 minut zápasu bylo pro hosty naprostým utrpením. Ačkoli se říká, že derby nemívají favorita, Městec jakožto postupující tým proti Opočnici ohrožené sestupem favoritem jistě byl - a tuto roli potvrzoval od první minuty. V samém úvodu si stihl vytvořit několik velkých šancí a na konci první desetiminutovky dvě z nich v rychlém sledu proměnil.

Nejprve se po křižné přihrávce trefil střelou o tyč Roman Kafka, vzápětí městecké vedení zdvojnásobil Lukáš Kubelka.

Zdálo se, že domácí mají tři body v kapse, utkání však zdramatizoval proměněným samostatným únikem z poloviny prvního dějství Jaroslav Mašinda.

Opočnici se však nadále nedařilo chytit se soupeřova tempa. Hostující hráči zaspávali při napadání a do soupeřovy šestnáctky se dostávali opravdu sporadicky. Další branku tak do přestávky nevstřelili.

Výhru Městce pojistil krásným gólem Kubelka

Do druhé půle vstoupila obě mužstva bez střídání. Opočnice se snažila hrát aktivně, ale nevycházely jí pokusy o protiútoky a trápily ji četné nepřesnosti. Obraz hry domácích sice neodpovídal jejich obvyklému projevu, oproti první půli se však herně zvedli a hosté je stíhali stále méně.

Po hodině hry se krásně prosadil Kubelka, který zpracoval hrudníkem přihrávku, přehodil obránce a z voleje poslal míč od břevna za záda Václava Košvance. O chvíli později přišla pro hosty další rána, když musel kvůli zranění střídat klíčový záložník Jaroslav Mašinda.

Opočnice sice převedla několik povedených kombinačních akcí, nedostávala se do mnoha šancí, a tak v Městci na body nedosáhla. V nastavení ještě skóre uzavřel po přihrávce středem a následném samostatném úniku svým druhým gólem Kafka. Mič sice nechal v jednu chvíli za sebou, měl však dostatek času se pro něj vrátit.



Ohlasy k zápasu


Městec Králové
Milan Švábenský: Bylo to derby, a tak jsme měli samozřejmě chuť naplno bojovat o vítězství. Je na nás znát, že máme postup již několik kol jistý a že nehrajeme nejlépe, jak můžeme, což je škoda, ale je to pochopitelné. Zápas jsme však zvládli dobře a musím pochválit především obránce Novotného a Hradečného.

Opočnice
Martin Svoboda: Bylo znát, že šlo o derby, zápas byl v některých chvílích vypjatý. Vítězství Městce je určitě zasloužené a pravděpodobně očekávané, my jen gratulujeme. Prvních 10 minut zápas takřka rozhodlo a i po nich jsme zaspávali v napadání, nevycházely nám protiútoky...



Sestavy


Městec Králové
P. Hampl [-] (70. R. Šádek [-] ) - P. Novotný [-] , L. Táborský [-] , R. Tyl [-] , M. Hradečný [-] - R. Kafka [-] , M. Tůma [-] (28. P. Štok [-] ) , O. Černovský [-] , J. Král [-] - M. Velenský [-] (76. V. Rygl [-] ) , L. Kubelka [-] (76. D. Matoušek [-] ) -

Opočnice
V. Košvanec [-] - M. Mazáč [-] , P. Sixta [-] , P. Rychlík [-] , J. Mašinda [-] (63. j. Košvanec [-] ) , J. Potůček [-] , J. Jambor [-] , A. Pivný [-] , M. Svoboda [-] , V. Strejček [-] , F. Bradna [-]

ŽK: 24. P. Hampl - 25. V. Košvanec , 34. P. Rychlík , 55. J. Potůček , 60. M. Mazáč .
Hráči zápasu: M. Hradečný , P. Novotný .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ČEMUS Daniel - ŠPAČEK Přemysl, MOJŽÍŠ Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích