3:3
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 17:00

19.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opočnice s Kovanicemi si rozdělily body po divoké remíze


Branky


37. D. Poklop (vl.) , 44. J. Rychlík , 77. J. Štítkovec - 29. J. Vanický , 49. P. Kukla , 81. P. Kukla
10

Opočnice potřebovala body jako sůl, a tak se do Kovanic pustila se vší vervou. Své šance však domácí neproměnili a nakonec mohli být rádi za remízu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí v první půli dominovali

Opočnice je v této sezóně zatím vážně ohrožena sestupem, a tak potřebovala v souboji mužstev z druhé poloviny tabulky bodovat. Kovanice však na jaře zatím neprohrály, a tak se zdály být více než obtížným soupeřem.

Formy hostí se domácí fotbalisté nezalekli a k zápasu přistoupili s patřičnou aktivitou. Běhali nahoru dolů, vyhrávali souboje a u všech odražených míčů byli jako první. Dostali se i do mnoha neproměněných brankových příležitostí. Naopak Kovanice pak prožívaly nejhorší poločas jara.

Přesto se podařilo po půlhodině hry otevřít skóre z ojedinělé střely právě hostím, autorem branky se stal Jan Vanický.

Aktivní domácí však skóre do poločasu otočili, když si nejprve vstřelil vlastní gól defenzivní záložník David Poklop a následně dal gól do šatny Jan Rychlík.

Domácí tak vedli v poločase 2:1, šancí si však vytvořili přinejmenším na 5 gólů.

Na Štítkovcův sporný gól reagoval vyrovnávací brankou Kukla

O poločase sice trenéři nevystřídali, hostující lodivod Lukáš Kout však reagoval na hroznou první půli promluvou a změnou taktiky. Ve druhém dějství pak Kovanice opravdu předváděly lepší hru než před přestávkou a obraz hry se srovnal. Domácí již zdaleka nebyli u všeho první a srovnal se i počet vytvářených šancí.

Brzy srovnal skóre Petr Kukla a zápas tak začínal de facto od nuly. Rozdílovým hráčem se zdál být domácí střední záložník Jaroslav Mašinda, jeho kreativní přihrávky však spoluhráči patřičně nevyužívali.

Vedení získala Opočnice zpět v 77. minutě brankou Jana Štítkovce. Hosté sice protestovali, jelikož míč vykopával z brankové čáry obránce. Těžko říct, zda míč přešel brankovou čáru celým objemem, rozhodčí se však shodli na tom, že ano.

Na spornou branku reagoval po pouhých 4 minutách svým druhým zásahem Petr Kukla, čímž zařídil závěrečnou remízu 3:3.



Ohlasy k zápasu



FK Kovanice
Lukáš Kout: První půle byla jednoznačně nejhorším poločasem, jaký jsme na jaře odehráli. U všeho jsme byli pozdě, v žádném herním aspektu jsme se soupeři nedokázali rovnat. Čelili jsme jedné střele za druhou a je s podivem, že se domácí prosadili jen dvakrát. O poločase jsme změnili taktiku, což zafungovalo. Druhá půle byla vyrovnaná a nakonec jsme urvali bod.



Sestavy


Opočnice
V. Košvanec [-] - J. Štítkovec [-] , M. Rychlík [-] (55. M. Šrůt [-] ) , J. Rychlík [-] (82. j. Košvanec [-] ) , J. Mašinda [-] , V. Strejček [-] (82. P. Rychlík [-] ) , J. Potůček [-] , J. Jambor [-] , A. Pivný [-] , M. Svoboda [-] , F. Bradna [-]

FK Kovanice
V. Lorenc [-] - P. Zdobinský [-] (60. J. Černý [-] ) , O. Kubina [-] , P. Kukla [-] , D. Poklop [-] , J. Vanický [-] , M. Vagenknecht [-] , T. Černý [-] , M. Stránský [-] , R. Bulíř [-] (55. P. Kopecký [-] ) , P. Suchý [-]

ŽK: 26. A. Pivný , 31. J. Jambor , 80. F. Bradna , 81. J. Rychlík - 39. J. Vanický , 41. P. Zdobinský , 69. D. Poklop , 82. P. Kukla . ČK: 87. J. Vanický .
Hráči zápasu: J. Mašinda .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Havlas Petr - MOJŽÍŠ Marek, BRETT Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Klaus

Expert: Jan Sobota
Tip experta: výhra domácích

Hosté jsou v laufu, ale to nebude trvat věčně. Souboj dvou vyrovnaných týmů bude těsný, ale vyhrají domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza