Rostoklaty vedení ve Svojšicích neuhájili


Branky


5

Poločasové vedení 0:1, které zařídil Dohanl, se rostoklatské Traverze uhájit nepodařilo. Svojšice po velkém tlaku ve druhém poločase vyrovnaly a byly úspěšnější i v penaltovém rozstřelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



TJ Rostoklaty
Petr Kadláček, trenér: V kabině před utkáním jsme si řekli, jak bychom si představovali naši hru, ale v reálu skutek utek. V první půli to ještě celkem šlo, trefili jsme tyč a dali pěknou branku. Za faul na Čabrádka byl sudím odpískán přímák a Dohanl nedal domácímu brankaři šanci - 0:1. Ovšem v druhé půli se nám nedařilo směrem dopředu skoro nic, za zmínku snad stála příležitost Menšíka a hlavička Čepičky, která šla nad. Domácí vycítili, že by to šlo, tlačili se dopředu a podařilo se jim srovnat. Jen díky naší obranné čtveřici a brankaři, na které se to pořád valilo, zápas skončil v normální hrací době 1:1. V pozápasových penaltách domácí proměnili všech 5, my jsme ale jednou zaváhali.



Sestavy


SK Svojšice
M. Polanecký [-] - J. Polanecký [-] , K. Mesároš [-] , P. Šmejkal [-] , L. Krejčík [-] - M. Kysela [-] , P. Polanecký [-] , V. Bug [-] , Š. Mitro [-] - M. Bug [-] , M. Řezníček [-] -

TJ Rostoklaty
D. Peřestý [-] - T. Menšík [-] , J. Šrail [-] , P. Strnad [-] (60. M. Šperlich [-] ) , P. Bláža [-] , V. Čepička [-] , L. Cenigr [-] , F. Čabrádek [-] , P. Touš [-] , M. Dohnal [-] (63. O. Vraj [-] ) , O. Machů [-]

ŽK: 34. M. Bug , 80. J. Polanecký - 60. J. Šrail , 65. P. Touš , 75. F. Čabrádek .
Počet diváků: 18. Rozhodčí: Školout František - ŠMEJKAL Lubomír (N), KUBELKA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Rostoklaty | Středočeský | Kolín
Hodnocení úrovně zápasu: 1
Rozhodčí - Školout František: 1
Občerstvení - nápoje: 1
Občerstvení - jídlo: 1
Hrací plocha: 5
Zázemí: 5
Výkon domácích - SK Svojšice: 1
Výkon hostů - TJ Rostoklaty: 1

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích