Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2018 17:00

25.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jevany stále drží jednobodovou ztrátu na první místo


26

Po vyrovnaném prvním poločase se na Kouřimské sesypala lavina a nakonec inkasovaly bůra. Jevany tak stále mohou živit naději na titul přeborníka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě pěkné střely stanovily poločasový výsledek

Místo úvodního hvizdu hlavního rozhodčího Víta Melichara se v Kouřimi spustila průtrž mračen. Utkání tak začalo s dvacetiminutovým zpožděním a hlavně první poločas ovlivňovala hru stojící voda. „Vadilo to naší kombinační hře“, konstatoval na konci utkání Jan Lahoda.

 

Do vedení šli Kouřimští, když fantastickou ranou z trestného kopu napnul síť Tomáš Dufek – 1:0. Hosté nezůstali pozadu a neméně nádhernou střelou z nějakých pětadvaceti metrů se prosadil Martin Hybner – 1:1.

 

V prvním poločase se hrál důrazný a soubojový fotbal, Jevanští měli mírnou převahu, ale skóre zůstalo nerozhodné až do odchodu do kabin.

Jevanští uhonili Kouřimské

Do druhého poločasu nastoupili hosté s odhodláním co nejdříve překlopit misky vah na svoji stranu. Dlouho se jim to ale nedařilo, až teprve postupem času, když domácím začínaly docházet síly.

 

Zlomem byla druhá branka Martina Hybnera, který hlavou zakončil Sochůrkův centr – 1:2. Během dalších pěti minut pak domácí schytali další dva góly po střelách Tomáše Panenky – 1:3 a Michala Štefančíka – 1:4.

 

Kouřimským ještě svitla naděje, když Ondřej Macháček za pomoci jevanského gólmana, kterému míč na mokrém terénu podklouzl pod tělem, snížil na 2:4. Ale na zvrat v zápase to nebylo. Domácí začali hrát na velké riziko a byl to naopak Jan Popelka po přesném pasu Štefančíka, který zatloukl poslední hřebíček – 2:5.

 

Jevanští po této výhře stále ztrácí bod na první místo a o titulu se bude rozhodovat v posledním kole.



Ohlasy k zápasu


TJ Kouřim
Jan Břečka, vedoucí týmu: Pět inkasovaných branek na domácím hřišti nikdy nepotěší, ale můžu za celou kabinu říct, že jsme prohráli se vztyčenou hlavou. Hrál se bojovný fotbal, kterému podle očekávání nechyběly emoce o ostré souboje. Hrací plochu v úvodním poločase poznamenaly plotny stojící vody z hustého deště, který výkop utkání posunul o dvacet minut. Dokud jsme ve druhém poločase mohli fyzicky, tak jsme drželi krok. Pak začaly docházet síly a z toho pramenily i naše chyby, které soupeři dosti ulehčily situaci. Tři branky v rozmezí sedmi minut pak definitivně rozhodly, některé z nich byly také parádní. Snaha se hráčům ani tak upřít nedá, bylo na nich znát, že prohrát nechtějí. Jen prostě už na větší bojovnost nezbyly síly. Myslím si, že za svůj výkon si zaslouží pochvalu i sudí Melichar, který dokázal nervózní utkání ukočírovat a citlivě rozhodovat.

FC Jevany
Jan Lahoda, trenér: V Kouřimi se těsně před zápasem přehnala bouřka a hřiště zcela zalila vodou. V první půli jsme útočili na branku, před kterou byla jedna kaluž za druhou, a to ztěžovalo naši kombinační hru. Ve vyrovnaném poločase jsme měli mírnou převahu. Do druhé půle jsme vstoupili s odhodláním zápas co nejdříve rozhodnout. Po třech brankách v rychlém sledu byl zápas v podstatě rozhodnut.Hráčům děkuji za velmi dobrý výkon na těžkém terénu a za zasloužené vítězství.



Sestavy


TJ Kouřim
L. Havránek [-] - M. Havránek [-] , T. Dufek [-] (73. M. Navrátil [-] ) , J. Keltner [-] , M. Snížek [-] , O. Macháček [-] , R. Světnička [-] (73. J. Břečka [-] ) , T. Novák [-] , J. Holub [-] , M. Tománek [-] , T. Svoboda [-] (83. J. Paclík [-] )

FC Jevany
M. Zoul [-] - T. Birkuš [-] , Z. Čechák [-] , J. Bečvařík [-] - M. Ravizza [-] (63. D. Končický [-] ) , L. Sochůrek [-] , T. Panenka [-] , M. Štefančík [-] , P. Krákora [-] , M. Hybner [-] - J. Popelka [-] (87. T. Novák [-] ) -

ŽK: 34. J. Holub , 60. T. Svoboda - 24. M. Štefančík , 36. Z. Čechák , 41. L. Sochůrek .
Hráči zápasu: M. Hybner , P. Krákora , J. Bečvařík .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: MELICHAR Vít - NAVRÁTIL Milan (N), ŽALUD Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jirka Stoupa

Expert: Adam Baško
Tip experta: výhra hostů

Komentář redakce: Jevany stále usilují o první flek a ztrácí jen jediný bod. A Kouřim není nedobytná.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů