4:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2018 17:00

25.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plaňany porazily favorita a drží stále naději


Branky


15. M. Švehla (p.) , 33. J. Klucska , 54. M. Beníšek , 86. J. Klucska - 56. J. Nedbal , 81. J. Klingr
26

Po tříbodovém zisku se Plaňany dostaly na třetí příčku od konce a o sestupujících bude rozhodovat až úplně poslední kolo. Plaňany si vypracovaly dvoubrankový náskok už v prvním poločase a ten dokázaly v napínavém závěru udržet až do konce. Velimská rezerva chtěla ještě zaútočit na třetí místo, ale venku se jí nedaří. Byla sice favoritem, ale v průměrném zápase zaslouženě vyhráli bojovníci z Plaňan.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po penaltě a brejku 2:0

Blížil se začátek a s ním černá mračna, hromy, blesky a také liják. Na fotbal to nebylo a tak rozhodčí začátek o pár minut pozdržel. Liják přešel v mírný déšť, terén byl v podstatě hratelný a tak rozhodčí František Nepovím mohl dát pokyn k zahájení zápasu.

 

Začátek zápasu byl vyrovnaný a bojovný. Domácí začali aktivně a snažili se eliminovat kombinační hru soupeře. To je totiž  silná stránka jeho hry. Velimští museli hru zrychlit, ale z toho pramenila nepřesnost. Velice aktivně se projevoval J. Nedbal, který byl na hřišti hodně vidět. Nadějným akcím chyběl gólový efekt.

 

Bohužel přišla 15. minuta. Domácí se dostali do pokutového území soupeře, přišel faul a pokutový kop. Martin Švehla ho proměnil, brankař Hrabal si na míč sáhl - 1:0. 

 

Velim přidala, ale domácí nepolevili a úspěšně ataky velimských hráčů odvraceli. Ve 33. minutě chybělo velimské akci zakončení, domácí zaútočili do otevřené velimské defenzívy a přes střed přišel pas za obranu hostí. Josef Klucska  se dostal do brejku sám na brankaře. Ten vyběhl, ale Klucska podél brankaře skóroval - 2:0.

 

Posledních 10 minut  se už jen dohrávalo a tak se šlo do šaten za stavu 2:0 pro domácí.

Plaňany body vydřely

Do druhé půle  přišel na hřiště velimský D. Kopecký, který vystřídal L.Vlka.

 

V 54. minutě zvyšuje odchovanec Velimi,  Martin Beníšek na 3:0. Zdálo se, že je rozhodnuto. Nevěřil jsem svým očím. Prohrávat v Plaňanech a o tři góly?

 

Velimští hráči to nezabalili. Dnes výborný Jiří Nedbal už po dvou minutách dává první branku hostí - 3:1. Velimský trenér postupně vystřídal další tři náhradníky. Mezi dospělé tak nakoukl další dorostenec.

 

V 81. minutě pronikl do pokutového území domácích velimský Jiří Klingr a nekompromisní ranou dává kontaktní gól - 3:2. Hosté vycítili šanci, ale hráči Plaňan dobře bránili. Zasloužené vítězství domácích potvrdil před koncem svým druhým gólem Josef Klucska - 4:2.

Autor reportáže Jaroslav Češpiva (VEL)



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plaňany
Tomáš Kučera, trenér: Utkání se odehrálo na velmi dobře připraveném hřišti, které nepoznamenal ani silný déšť. Velim k nám přijela hrát kombinační fotbal a to nám vyhovovalo. Hlavně první poločas byl z obou stran velmi pěkný a my z něho odešli s vedením 2:0. Druhý poločas jsme vedení ještě navýšili, ale od té doby nás Velim přitlačila a byla jasně lepší. Výhru pak pečetil v závěru Klucska na 4:2. Můžu hráčům poděkovat za nasazení a kombinační fotbal, kdy jsme si dokázali častokrát nahrát balón, což nám dělá problém celou sezónu.

FC Velim B
Jaroslav Češpiva, vedoucí týmu: Poslední zápasy soutěže jsou pro některá mužstva důležité, ale také plné problémů, např. větší počet zraněných, únava po náročné sezóně, začínají dovolené atd. Velimský Conte, trenér Ptáček to také neměl jednoduché. Áčko hrálo souběžně, za béčko nastoupil jen Petr Víšek. Do branky se postavil univerzál Miha alias Michal Hrabal. Dva hráči nastoupili se zdravotními problémy, jeden po zranění. Na lavičce byli čtyři hráči, z toho dva dorostenci. Citelně chyběli hráči základní sestavy Srp, Čepelák a Daněk.



Sestavy


TJ Sokol Plaňany
M. Hradecký [-] - P. Břichnáč [-] , J. Klucska [-] (88. M. Rak [-] ) , T. Freund [-] , M. Grulich [-] , M. Češner [-] , M. Beníšek [-] , O. Lazaryev [-] (88. M. Jambor [-] ) , J. Andrašík [-] (82. K. Hanzálek [-] ) , M. Švehla [-] , M. Vinš [-]

FC Velim B
M. Hrabal [-] - M. Kosina [-] (66. D. Krejčí [-] ) , P. Víšek [-] , J. Jelínek [-] , L. Vlk [-] (46. D. Kopecký [-] ) - T. Milichovský [-] (66. J. Klingr [-] ) , J. Kasal [-] (77. J. Vokřál [-] ) , J. Vlk [-] , O. Kosina [-] - J. Slavík [-] , J. Nedbal [-]

Hráči zápasu: J. Klucska , M. Vinš , M. Beníšek - J. Nedbal .
Počet diváků: 77. Rozhodčí: Nepovím František - FREUND Karel (N), JEHLIČKA Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jirka Stoupa

Expert: Adam Baško
Tip experta: výhra hostů

Komentář redakce: Pro Plaňany je nutností plně bodovat, ale bude hodně záležet v jaké sestavě nastoupí rezerva Velimi

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů