2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 17:00

22.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plaňany trápily favorita


Branky


24

DVě branky rychle za sebou stanovily poločasový nerozhodný výsledek. Ve druhém poločase nakonec dokázali domácí zvrátit výsledek ve svůj prospěch a po těsné výhře dál drží tříbodový náskok na čele tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hráči AFK soupeře podcenili

Kdo očekával jednoznačný průběh derby mezi domácím AFK a hosty z nedalekých Plaňan, který se na jaře vůbec nedaří, ten musel být zklamán. Přitom předzápasové rozpoložení trenéra hostů Tomáše Kučery nebylo příliš povzbudivé: "Přijeli jsme prakticky v devíti zdravých lidech", a vysvětlil: "Dirigent zálohy Beníšek musel odstoupit po předzápasovém rozcvičení."

 

Vodou na klid v domácích řadách byla rychlá branka, když po povedené akci z šestnácté minuty zakončoval Ondřej Richter - 1:0. Jenža za čtyři minuty bylo srovnáno. Cihláře překonal Oleh Lazaryev - 1:1.

 

Ale ani tato branka nebyla pro lídra tabulky varováním. Hosté byli vyrovnaným soupeřem, dobře bránili, hlídali si rychlé náběhy Pečeckých a sami byli nebezpeční dopředu. Po samostatném průniku nastřelili dokonce Konůpkem břevno domácí svatyně. Smolařem poločasu byl domácí Lindner, který musel odstoupit brzy pro zranění a výrazně tak oslabil svůj tým.

 

Jedna povedená akce stačila na tři body

Ani druhý poločas nebyl ze strany domácích lepší, ale ani hosté si nějakou vážnou příležitost nepřipravili. A tak domácí musel zachránit žolík z lavičky. Vojtěch Bubla byl na konci povedené akce, která skončila vítězným gólem - 2:1.

 

V poslední minutě měli hosté šanci získat alespoň zasloužený bod, ale z trestného kopu z hranice velkého čtverce trefili pouze do zdi.

 

"Nejhorší výkon v jarní části a jeden z nejhorších, co mužstvo vedu", láteřil hned po utkání lodivod AFK Petr Šafránek a nebral si servítky: "Vypadalo to jako by celé mužstvo bylo den před zápasem na pořádném "tahu". Hra bez pohybu, bojovnosti, ani míč nás neposlouchal. Takže to vůbec nevypadalo, že hrál první tým s mužstvem, které je u konce tabulky."



Ohlasy k zápasu


AFK Pečky
Petr Šafránek, trenér: Plaňany brzo zjistily, že se nás nemusí bát a tak to vypadalo, že si odvezou bod a nechybělo tomu mnoho. Navíc by to bylo asi i spravedlivé, ale přeci jen jedna podařená akce na konci zápasu nám přinesla druhou vítěznou branku.Takový výpadek se asi občas může stát, tři body nás přesto těší.

TJ Sokol Plaňany
Tomáš Kučera, trenér: Průběh utkání neodpovídal postavení obou mužstev v tabulce. Po celý zápas jsme byli domácímu mužstvu minimálně vyrovnaným protivníkem. Podali jsme nejlepší jarní výkon, ale bohužel jsme se alespoň bodu nedočkali. Velmi zodpovědný výkon, ale i tak jsme se posunuli ke dnu tabulky. Nyní nás čekají 2 zápasy, které pravděpodobně rozhodnou o sezóně.



Sestavy


AFK Pečky
T. Cihlář [-] - V. Lukáš [-] (46. P. Braňka [-] ) , M. Macháček [-] , M. Materna [-] , J. Lindner [-] (26. T. Holub [-] ) , J. Králík [-] , M. Novák [-] , T. Plaček [-] , Š. Růžička [-] , O. Richter [-] , M. Modrovič [-]

TJ Sokol Plaňany
M. Hradecký [-] - K. Hanzálek [-] , M. Vinš [-] , T. Freund [-] , M. Grulich [-] , M. Češner [-] , P. Málek [-] (82. M. Jambor [-] ) , O. Lazaryev [-] (82. P. Břichnáč [-] ) , J. Andrašík [-] , M. Švehla [-] , D. Konůpek [-]

ŽK: 79. M. Macháček - 76. T. Freund .
Hráči zápasu: P. Braňka - M. Vinš , T. Freund .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Nepovím František - MACHÁČEK Václav (N), FREUND Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Pečkám přeji tři body, už jen na úkor Jevanům.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích