Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 17:00

21.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

AFK získalo povinné tři body


Branky


27

Pečky dále drží minimálně tříbodový náskok. Střídající Roman Nešpor po hodině hry snížil na rozdíl jedné branky, ale pečecký Růžička po dalších deseti minutách utnul naděje domácí Čechie. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lukáš předvedl výstavní střelu

"Do zápasu jsme vstupovali v téměř totožné sestavě jako proti Jevanům, střídačka se také moc nenaplnila a i náš výkon byl dost podobný. Chtěli jsme dobře bránit a ojedinělé protiútoky proměnit v branku. Soupeř byl velmi kvalitní, rychlost hostujících hráčů nám dělala veliké problémy. Při prvním obdrženém gólu jsme nechali nepochopitelně spoustu času hráčům Peček pro kolmici za obranu", začal hodnocení Roman Nešpor.

 

Domácí byli v úvodu malinko lepší, protože měli výhodu mnoha standardních situací. Jenže hosté se postupně oklepali a otevřeli Jakubem Králíkem skóre - 0:1. "Na začátku zápasu jsme se nemohli vůbec dostat do hry, jelikož nás domácí zatlačili řadou trestných kopů směřujících k naši brance", viděl problém úvodu zápasu Petr Šafránek.

 

Pojistku v podobě druhého gólu přidal výstavní střelou o břevno ze střední vzdálenosti Vojtěch Lukáš - 0:2. Domácí hráči měli v první půle také jednu tutovku, ale bohužel s ní nenaložili dobře.

 

Foukalo do Tuklat od jihu?

"Do druhého poločasu jsme šli se stejnou taktikou, bohužel se hned na začátku zranil Petr Jambor", smutnil Roman Nešpor a musel na hřiště. A právě jemu se po přihrávce od Sittera povedlo uklidit míč z hranice šestnáctky přesně k tyči - 1:2. "Tato akce sklidila aplaus domácích fanoušků", komentoval šťastný střelec.

 

"V těchto minutách jsme měli více ze hry, hosté polevili a my jsme se postupně dostávali do hry. Bohužel nás srazila hrubice, kdy nepříliš povedený odkop z obrany se ihned vrátil na hostujícího Štěpána Růžičku, který samostatný průnik proměnil - 1:3. Třetí branka nám vzala veškerou naději a hosté zaslouženě vyhráli", zakončil hodnocení zápasu Roman Nešpor.

 

To potvrzoval i Petr Šafránek a přidal překvapivé poděkování: "Chci poděkovat domácím hráčům za velmi slušné chování k nám i objektivní pohled na zápas. Co nás nejvíce překvapilo, že domácí po prohraném zápase přišli s "omluvenkou ze zlatavého moku" s tím, že se distancovali od některých věcí, se kterými během zápasu nesouhlasili. I proto jim přeji, aby získali potřebné body k záchraně."



Ohlasy k zápasu


Čechie Tuklaty
Roman Nešpor, hrající trenér: Nás čekají dva zápasy pravdy, nejdříve v Žíželicích a poté doma s Červenými Pečkami. Bohužel se pereme víc se zraněními než s nějakou taktickou přípravou na zápasy a v okleštěném stavu ani nemůžeme moc trénovat. Rozhodně nebudeme nic vzdávat předem a do Žíželic jedeme bodovat. Jak se zdá, Čechie našla střelce! :-)

AFK Pečky
Petr Šafránek, trenér: Jsem rád za vítězství, přestože se to očekávalo. Každému vítězství se musí ale naproti a to jsme udělali. Jsem rád, že jsme zápas dohráli v plném počtu, jelikož jsme v prvním poločase dostali řadu žlutých karet a od nich k červené není tak daleko. Náš výkon nebyl mimořádný, ale našla se tam řada hezkých kombinací, ale i pasáže, které neměly takovou kvalitu.



Sestavy


Čechie Tuklaty
J. Pazdera [-] - V. Procházka [-] , M. Goll [-] , J. Vondráček [-] , J. Vyhnal [-] , L. Sitter [-] , M. Pytloun [-] (82. D. Pacovský [-] ) , J. Vébr [-] , M. Kotala [-] (74. M. Procházka [-] ) , P. Jambor [-] (52. R. Nešpor [-] ) , L. Werbynský [-]

AFK Pečky
T. Cihlář [-] - V. Lukáš [-] , M. Macháček [-] (82. V. Bubla [-] ) , M. Materna [-] (79. Š. Růžička [-] ) , J. Lindner [-] , J. Králík [-] (66. T. Křivský [-] ) , M. Novák [-] (71. T. Holub [-] ) , T. Plaček [-] , Š. Růžička [-] , O. Richter [-] , M. Modrovič [-]

ŽK: 22. T. Plaček , 33. J. Králík , 35. J. Lindner , 38. Š. Růžička .
Hráči zápasu: R. Nešpor - V. Lukáš , J. Lindner .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kvasnička Václav - PAZDERA Josef (N), MACHÁČEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jirka Stoupa

Expert: Venca Likeš
Tip experta: výhra hostů

Komentář redakce: Pečky by měly uspět, ale obranná hra Čechie je na dobré úrovni a v minulém kole dokázali potrápit Jevany. Otázkou je marodka domácích. V podzimním utkání si Pečky otevřely střelnici a tak mají Tuklaty o motivaci více.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů