5:3
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 17:00

20.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Každý tým dal čtyři góly, přesto body mají Pečky


Branky


14. O. Richter , 31. O. Richter , 36. J. Lindner (p.) , 49. L. Tlučhoř (vl.) , 53. Š. Růžička - 54. T. Sixta , 83. D. Chvojka , 86. T. Sixta
30

Domácí stříleli branky v prvním poločase, z počátku druhého si dal Tlučhoř vlastňáka, ale tím vlastně nastartoval střeleckou úspěšnost hostů. Bohužel to stačilo jen na snížení stavu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělému výkonu domácího týmu sekundovali i hosté

Kdo očekával v tomto zápase atraktivní fotbal, ten se nemýlil. Na pečeckém place se utkaly vedoucí celek soutěže s jedním z pronásledovatelů. A kvalitní soupeř vyburcoval AFK ke špičkovému výkonu. "I já jsem byl mimořádně spokojen", lebedil si po zápase Petr Šafránek.

 

Skóre se poprvé měnilo po čtvrthodině hry, když Lindner prošel přes dva obránce, před prázdnou bránou našel ideálně Ondru Richtera, který neměl problém rozvlnit síť - 1:0. Akce následovala akci a diváci se bavili. Ve třicáté první minutě našel dlouhý pas rozběhnutého Růžičku, který dělal krakovanské obraně velké problémy. Ten trefil jen do nohou Špinky, ale odražený míč poslal z hranice šestnáctky zpět do brány aktivní Ondřej Richter - 2:0.

 

Po dalších pěti minutách přišel faul krakovanského Kozla ve vápně, s nařízenou penaltou si hravě poradil Jakub Lindner - 3:0. Poločasové skóre vypadá jednoznačně, ale i hosté si vytvořili šance ke vstřelení branky, bohužel střelecká nemohoucnost v prvním poločase vládla.

 

 

 

 

 

 

Domácí polevili a hosté stahovali náskok

Neuběhlo ani pět minut druhé půle, když Růžička ve své šanci neuspěl, ale hostující Luděk Tlučhoř ve snaze odkopnout míč jej uklidil přímo do šibenice - 4:0. "Výstavní vlastenec", ulevil si Jan Špinka. Když přidal po samostatném úniku a kličce gólmanovi pátý gól Štěpán Růžička - 5:0, vypadalo to na debakl.

 

Ale přišlo uspokojení v domácím týmu a toho hosté dokázali využít. Hned o minutu později totiž dává první branku hostů Tomáš Sixta - 5:1. Sedm minut před koncem snižuje na 5:2 křížnou střelou David Chvojka a o tři minuty na to stanovuje konečný výsledek svojí druhou brankou, tentokát čistým bodlem, Tomáš Sixta - 5:3.

 

Diváci se bavili, viděli osm branek, výborné výkony týmů a hlavně výhru svých barev a další krůček k vysněnému postupu.



Ohlasy k zápasu


AFK Pečky
Petr Šafránek, trenér: Zajímavý zápas, protože padlo hodně branek a na konci byla i zajimavá zápletka. V prvním poločase jsme podali nejlepší výkon v jarní části sezony, k vidění byl z naší strany rychlý kombinační fotbal, který se určitě divákům líbil. I já jsem byl mimořádně spokojen, protože jsme hráli podle mých představ především směrem dopředu. Tři nula a další šance byly základem pro naší výhru. Nutno ale říci, že hosté hráli na protiútoky a nejednou byli i oni blízko brance. Ve druhém poločase jsme dali další dvě branky a stav 5-0 napovídal o naši jasné výhře, ale nejdříve po naší hrubce jsme dostali první branku. To nás ale nevarovalo a my jsme přestali hrát naši hru a soupeře, který určitě nepřijel na výlet, jsme pustili do hry a ten zápas zdramatizoval. Nakonec vítězství a tři body zůstaly doma a ze závěru zápasu se doufám poučíme. Jinak velmi slušný zápas i soupeř a tak by to mělo být.

TJ SK Krakovany
Jan Špinka, brankář: Tentokrát obrovská pochvala pro pana rozhodčího Kumstáta, takto si představuji férově řízenou hru. A teď ke hře.  Pečky těží z dlouhých nakopávaných míčů za obranu, které nám dělaly problémy. Jejich hráče jsme vůbec nestíhali. Chybělo mi od našich hráčů větší nasazení a zápal. Takhle se o body nehraje. Chvilkami jsem si připadal, jak o prázdninách, když se hrají pouťové zápasy a každý hraje jen pro žížu. I když výsledek nevypadá zle, absolutně jsme propadli jak v bránění tak v proměňování šancí. Kdyby Pečky nevystřídaly, viděl bych to na Krakovanskou desítku. Teď nás čeká sousedské derby a musíme se zlepšit o 1000%.



Sestavy


AFK Pečky
T. Cihlář [-] - M. Materna [-] , J. Lindner [-] , J. Králík [-] (72. V. Bubla [-] ) , M. Novák [-] , T. Křivský [-] , Š. Růžička [-] (54. Š. Růžička [-] ) , T. Holub [-] (46. T. Plaček [-] ) , V. Lukáš [-] , O. Richter [-] , M. Modrovič [-]

TJ SK Krakovany
J. Špinka [-] - P. Kozel [-] , S. Šindelář [-] , M. Kutil [-] (69. D. Chvojka [-] ) - A. Dostál [-] , R. Hačka [-] , Z. Vodvářka [-] (12. V. Novotný [-] ) , J. Olexa [-] - J. Antoš [-] (88. J. Oberreiter [-] ) , T. Sixta [-] - L. Tlučhoř [-]

ŽK: 40. J. Králík - 28. J. Olexa , 73. A. Dostál , 82. S. Šindelář .
Hráči zápasu: O. Richter , J. Lindner , Š. Růžička .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KUMSTÁT Jiří - MACHÁČEK Václav (N), KUBIČEK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek, Vedení klubu - SK Dobřichov | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Krakorky měly výborný vstup do soutěže, ale poslední dva zápasy prohrály. U lídra soutěže je to naopak - po slabším úvodu se nyní rozjel, ale čeká ho další silný soupeř. Ztrácet si ale nemohou dovolit, protože Jevany jsou blízko. V podzimním zápase si odvezli Pečečtí tři body za těsnou výhru.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích