Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 17:00

20.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Odevzdaný soupeř byl jen dezertem po obědě


Branky


20. L. Synek , 23. T. Dejl , 30. J. Mašín , 46. O. Doležal , 55. O. Exner , 57. T. Dejl , 62. A. Krutský , 65. J. Vaníček
30

Se čtyřmi dorostenci v zápisu nastoupili hosté proti domácí Viktorii. Domácí po celozápasové převaze pohodlně došli k vysoké výhře, když se mezi střelce zapsalo sedm radimských hráčů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na první branku se čekalo dvacet minut

Od úvodních minut zápasu bylo znát, kdo bude na hřišti pánem. Hráči domácí Viktorie se usadili na polovině hostí a příliš prostoru k jejich útočnému manévrování jim nedávali. Ale i přes územní převahu se diváci dočkali úvodní branky až po dvaceti minutách hry, kdy se zpoza šestnáctky opřel do míče Lukáš Synek a poprvé rozvlnil síť - 1:0.

 

Další dvě branky padly v následujících deseti minutách. Ve velkém čtverci Červenopečeckých se pěkně uvolnil Tomáš Dejl a zvyšoval na 2:0. Třetí branku pak přidal sváteční střelec Jan Mašín - 3:0.

 

Tyto góly domácí borce uklidnily a zůstávalo jen otázkou, kde se skóre zastaví. Do poločasu ale další branka nepadla.

 

 

O góly se postaralo sedm střelců

Druhý poločas začal pro domácí ideálně. Z prvního útoku se k míči dostal Ondřej Doležal - 4:0 a počtvrté překonal Pospíšila, který statečně hájil branku posledního týmu soutěže. Přesto kapituloval ještě čtyřikrát.

 

Po dalších deseti minutách přišly dva slepené góly. První z kopačky Tomáše Dejla, který jediný se v tomto zápase trefil dvakrát - 5:0 a vzápětí zvyšoval přízemní střelou hrající trenér Ondřej Exner - 6:0

 

O konečný výsledek se v poslední půlhodině postarali dva střídající hráči. Jan Vaníček po pár minutách pobytu na hřišti zvyšoval na 7:0 a konečnou podobu skóre stanovil teprve šestnáctiletý Adam Krutský - 8:0.

 

"Dnešní utkání Áčka dopadlo na výbornou. Hostili jsme poslední tým okresního přeboru a na herní morálce hostí to bylo znát", radovali se z bodů Radimští. Tato výhra je posunula o kousíček blíže k vytoužené záchraně, což hosté bohužel říci nemohou.



Ohlasy k zápasu


TJ Viktoria Radim
z FB Viktorie Radim: Dnešní utkání nám výrazně usnadnil soupeř. Přesto se tři body počítají stejně jako bychom vyhráli jen 1:0. Rozhodně jsou důležité v boji o záchranu, kde jsme se zase trošku vzdálili Plaňanům. Příští týden nás čeká velmi těžké utkání na půdě v Býchorech. Za 14 dní se pak představíme doma proti rezervě Velimi.

FK Červené Pečky
Pavel Pospíšil, trenér: V první půli se hrál oboustranně otevřený fotbal se šancemi na obou stranách, na rozdíl od nás Radim dokázala své šance proměnit. Když jsme v prvních třech minutách druhého poločasu inkasovali další dva góly, bylo na hřišti už jen jedno mužstvo.



Sestavy


TJ Viktoria Radim
J. Hanuš [-] - J. Čábelka [-] , P. Král [-] , M. Ružinský [-] (56. A. Krutský [-] ) , T. Dejl [-] (74. D. Hrabal [-] ) , T. Bříza [-] (63. J. Vaníček [-] ) , O. Exner [-] , L. Synek [-] , O. Doležal [-] , J. Mašín [-] (69. J. Postelt [-] ) , P. Michálek [-]

FK Červené Pečky
O. Pospíšil [-] - P. Zelenka [-] (69. P. Pospíšil [-] ) , P. Podnecký [-] , D. Zdeněk [-] (82. E. Chaloupka [-] ) , T. Podnecký [-] , M. Hendrych [-] , M. Rauch [-] , J. Přiklopil [-] , T. Koubský [-] , Z. Bulíř [-] , J. Svoboda [-]

ŽK: 40. L. Synek .
Počet diváků: 65.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek, Vedení klubu - SK Dobřichov | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Viktorka doma na jaře ještě neprohrála, ale soupeř už s největší pravděpodobností neopustí sestupová místa a proto může hrát uvolněně. Podzimní bitvu vyhrála Radim těsně 1:2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích