3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2018 17:00

19.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nučice porazily Viktorii dvakrát s nulou


Branky


26

Na podzim vezly Nučice tři body z Radimi po výhře 0:4, branku od svého soupeře nedostaly ani tentokrát a tak mají z tohoto dvojzápasu šest bodů a celkové skóre 7:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už po třinácti minutách otevřel skóre Novák

Hráči a vedení radimské Viktorie určitě plánovali, jak svého soupeře převálcovat a vrátit mu tak podzimní porážku. Navíc dnešní výhrou se mohli bodově na Nučice dotáhnout a lehce se posunout tabulkou dále od rizikových míst sestupu.

 

Jenže neuběhlo ani třináct minut a jejich plány začaly brát za své. Ze střední vzdálenosti se povedenou střelou prosadil Jakub Novák - 1:0. Nadále měli domácí územní převahu a hostům toho příliš nedovolovali. Nučičtí se dostali během prvního poločasu do dalších dvou dobrých příležitostí, ale ty gólem neskončily. A protože hosté se na dostřel ke Krutského bráně nedostávali, skončil poločas hubeným vedením domácích.

 

Hosté byli bez šancí na úspěch

I ve druhém poločase pokračovala převaha Nučic. Jejich hráči solidně kombinovali, rychlost domácích hráčů dělala hostům potíže. Většina akcí se rodila na levé straně Nučických a Radimští nestíhali. Když jednu akci odvrátili alespoň na rohový kop, přišla pohroma. Na zadní tyči se k propadnutému míči důrazně nacpal Tomáš Vlasák a zvýšil na 2:0.

 

Očekávaný nápor hostů na zvrat se nekonal. Ohrozit Krutského se podařilo jen Čábelkovi, jehož tečovanou střelu ale domácí brankář zlikvidoval. V sedmdesáté čtvrté minutě se prosadil po rychlém brejku Filip Kubalík a definitivně utnul myšlenky hostů na nějaký bodový zisk - 3:0.

 

V samotném závěru mohli hosté alespoň korigovat po chybě Krutského, ale Synek prováhal ideální příležitost a nakonec z toho ani nebylo ohrožení branky. Hosté tedy odjíždějí s prázdnou a pro domácí se stává radimská Viktorka příjemným soupeřem.

 

 

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Nučice
Jan Vedral, hráč: Celý zápas jsme měli převahu a už ve 13.min se dokázal prosadit Jakub Novák, který se krásně trefil střelou ze střední vzdálenosti. Pak následovalo několik příležitostí, které však brankou neskončily. Uklidnění přišlo až v 66.minutě, skóre uzavřel v 74.min Filip Kubalík.

TJ Viktoria Radim
z FB Viktorie Radim: První branku jsme inkasovali poměrně brzy, poté domácí měli dvě šance, ale ani jednu neproměnili a tak se šlo do šaten za stavu 1:0. Ve druhém poločase domácí zatížili naši pravou stranu, která neměla den a vše vyústilo v inkasovanou branku. Místo očekávaného náporu na snížení jsme spíše dále bránili útočné výpady domácích. Když jsme po brejku domácích inkasovali na 3:0 bylo rozhodnuto. Zápas se nám hrubě nevyvedl a příští týden se pokusíme doma v sobotu 5.5. od 17:00 hodin napravit herní výpadek z Nučic proti Č. Pečkám.



Sestavy


TJ Nučice
T. Krutský [-] - J. Vedral [-] (78. J. Jelínek [-] ) , M. Šulc [-] (80. J. Hervert [-] ) - P. Zápotocký [-] , P. Nevšímal [-] , M. Chromý [-] - F. Kubalík [-] (83. M. Zápotocký [-] ) , J. Novák [-] - V. Podolák [-] , P. Bradáč [-] , T. Vlasák [-]

TJ Viktoria Radim
J. Hanuš [-] - M. Ružinský [-] (82. T. Dejl [-] ) , T. Bříza [-] (60. A. Matouš [-] ) , J. Čábelka [-] , O. Doležal [-] (80. D. Hrabal [-] ) , P. Král [-] , A. Krutský [-] , J. Postelt [-] , O. Exner [-] (66. T. Soukal [-] ) , L. Synek [-] , J. Mašín [-]

ŽK: 52. F. Kubalík , 62. J. Novák - 64. J. Mašín , 71. J. Čábelka .
Hráči zápasu: J. Novák , V. Podolák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Černý Martin - HOUDEK Petr (N), ŽOUDLÍK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Trenér - Čechie Tuklaty | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Rostoklaty | Středočeský | Kolín

Tip experta: remíza

Komentář redakce: Na podzim Nučice dokázaly radimskou pevnost vybrat po výhře 4:0. Vrátí to Viktorka Nučickým?

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích