1:3
(1:1)
17. D. Janouch (p.)
54. M. Hybner
61. T. Novák
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 17:00

19.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jevany využily početní převahu ve druhém poločase


Branky


13. J. Antoš - 17. D. Janouch (p.) , 54. M. Hybner , 61. T. Novák
26

V prvním poločase vyrovnaný výsledek zvrátily Jevany ve svůj prospěch po přestávce, když celý druhý poločas měly po vyloučení Nerudy početní výhodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí své šance nevyužili a hosté vyrovnali v penalty

Necelá stovka diváků se sešla na zápas týmů z popředí tabulky. "Krásné slunečné počasí vylákalo před utkáním dokonce hlavního rozhodčího a jevanského vedoucího na krátkou procházku po Krakovanech," hlásili diváci během usedání v hledišti a dodávali: "Kluci zabojují a vyhrajeme."

 

Úvod zápasu jim dával za pravdu. Krakovanští se bez bázně pustili do svého soupeře, ale ani hosté nezůstávali pozadu. Hra byla rychlá, důrazná a nesmlouvavá. A už po třinácti minutách se mohli domácí radovat. Nadýchaný centr ze strany od Olexy napálil z voleje Jiří Antoš - 1:0.

 

Po čtyřech minutách je ale stav už zase vyrovnaný. Krakovanští obránci zahráli v šestnáctce rukou, hlavní rozhodčí ukazuje na penaltový puntík a nejlepší střelec soutěže David Janouch bezpečně proměňuje - 1:1

 

Kritické chvíle prožívají Krakovanští v poslední čtvrthodině prvního poločasu. Za neustálou kritiku výroků rozhodčího sbírají karty a to se stalo osudným pro Lukáše Nerudu, který za vulgarity obdržel rovnou červenou kartu. Přesto vzápětí i v deseti předvedli domácí krásnou kombinační akci, po které Dostál přestřeluje z malého čtverce Zoulovu bránu.

 

 

Sixta z penalty neuspěl

I na začátku druhé půle měli domácí obrovskou příležitost vzít si vedení zpět. Dostála zbourali ve vápně hostující hráči, nařízený pokutový kop ale Sixta neproměnil, protože skvělý zákrok předvedl Zoul. Stav se tedy mění až o tři minuty později, kdy Hačka zadrbal balón a Panenka vyzval ke skórování Martina Hybnera - 1:2.

 

Domácí borci i v oslabení statečně bojují, ale gólovku si ne a ne připravit. Jevanští soustředěně brání, mají míč častěji na svých kopačkách a vyráží k rychlým kontraakcím a po další přesné přihrávce Panenky navyšuje výborně hrající Tomáš Novák na 1:3.

 

O výsledku bylo v podstatě rozhodnuto, byť do konce zbývala téměř půlhodina. Hosté Krakovany do šancí nepouštěli a sami neměli kam spěchat. I tak diváci mohli vidět ještě dvě šance, které skončily na břevně branky. Dostál po přihrávce Hačky pálí jen do konstrukce a v poslední minutě hostující Štefančík krásnou střelou také jen rozvibroval břevno Špinkovy brány.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ SK Krakovany
Jan Špinka, gólman: Jsem hodně naštvaný na naše hráče, funkcionáře a fanoušky. Všichni víme, co nás čeká, připravujeme se na to a stejně si to pokazíme sami. V třetí minutě máme už pět žlutých karet za kecy. Měli jsme snad osm šanci a nedali jsme je. Za stavu 1:1 penaltu, kterou jsme taky neproměnili. Tak co chceme? Nechápu, jak někdo na této úrovni tohle může dokazovat a ještě mě baví, že potom Jevany oslavují, jak kdyby vyhrály mistra světa. Už bych panu Lahodovi a jeho ansámblu přál, aby už konečně postoupili, protože tohle se s pravidelností opakuje rok co rok a už mě to fakt nebaví. Příští týden hrajeme v Pečkách a upozorňuju, že všechny penalty na Pečky kopu za trať.

FC Jevany
Jan Lahoda, vedoucí týmu: Utkání v Krakovanech jsme začali herně dobře, domácí tým jsme dostali pod tlak. Bohužel, první branka padla po brejku Krakovan. U pravé tyče zůstal osamocený zkušený Antoš a ten se v takových situacích nemýlí. Dále jsme domácí tým svírali, ale naše koncovka nebyla přesná. Vyrovnání přišlo z pokutového kopu za ruku, který proměnil Janouch. Zápas se nehrál zrovna v rukavičkách, a tak se žlutilo na obou stranách. Domácí obdrželi dokonce červenou kartu za hanlivou urážku rozhodčího. Druhý poločas se nesl v neustálé převaze našeho týmu. Rozhodujícím momentem zápasu byl neproměněný pokutový kop domácím hráčem, který výborným zákrokem zlikvidoval náš gólman Zoul. Pak přišly dvě velké chvíle Panenky. Nejdříve vyzval ke skórování Hybnera,  poté Nováka T. Hráčům děkuji za dobrý a disciplinovaný výkon nad důrazným soupeřem.



Sestavy


TJ SK Krakovany
J. Špinka [-] - S. Šindelář [-] , M. Kutil [-] , P. Kozel [-] - A. Dostál [-] , R. Hačka [-] , J. Olexa [-] , L. Neruda [-] , Z. Vodvářka [-] (65. M. Věříš [-] ) - J. Antoš [-] , T. Sixta [-] (80. J. Oberreiter [-] )

FC Jevany
M. Zoul [-] - T. Birkuš [-] , J. Bečvařík [-] , J. Novák [-] - T. Novák [-] , P. Krákora [-] , M. Hybner [-] (88. J. Chaloupka [-] ) - D. Janouch [-] - J. Popelka [-] , T. Panenka [-] (71. M. Ravizza [-] ) , M. Štefančík [-]

ŽK: 6. P. Kozel , 17. S. Šindelář , 33. L. Neruda , 33. R. Hačka , 76. M. Kutil - 33. J. Popelka , 33. P. Krákora , 42. M. Hybner , 83. D. Janouch . ČK: 39. L. Neruda .
Hráči zápasu: M. Zoul , T. Birkuš , T. Novák , M. Hybner .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: PLUHAŘ Luboš - KUBIČEK Luboš (N), LAHODA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Trenér - Čechie Tuklaty | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Rostoklaty | Středočeský | Kolín

Tip experta: výhra hostů

Komentář redakce: Šlágr kola číslo dvě. Oba týmy mají dobrou formu a Krakorky budou chtít napravit minulou ztrátu z Libodřic. Na podzim uspěly Krakovany v Jevanech po penaltách.

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů