Marcel Potůček si obul střelecké kopačky


Branky


31

Zajímavé utkání viděli diváci v Nučicích, kde po hattricku Marcela Potůčka pokračuje Dobropůl v cestě za záchranou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě tyče přímo z rohových kopů

Nučice i Dobráč se v jarní části prezentují solidním fotbalem a tak se dal očekávat napínavý souboj. Protože oba týmy disponují rychlonohými hráči, tak se hra nesla ve znamení rychlých přechodů z jedné strany na druhou. 

 

Hosté zahrozili po rohových kopech. Nejprve Žirovnický a o pět minut později i Špička poslali míč přímo od rohového praporku do tyče Krutského brány. Ale vyložená gólovka byla k vidění až po půlhodině hry. Domácí udrželi balón u lajny ve hře, přihrávka pod sebe našla v šestnáctce volného Vlasáka, ale jeho střela mířila těsně mimo brankovou konstrukci.

 

Gólů se diváci dočkali v závěru poločasu. Šulc vhazoval aut na Jelínka, ten se ve středu hřiště nechal snadno odstavit Páralem, následovalo pár rychlých kroků, klička Bradáčovi a přihrávka na Marcela Potůčka. Střela na zadní tyč znamenala vedení hostů 0:1

 

Za dvě minuty bylo srovnáno. Chromý zatáhl míč po straně, odpoutal se od obránce a přihrávkou vyzval ke skórování Jakuba Nováka - 1:1. Po zajímavém průběhu tak aktéři odchází do šaten za srovnaného stavu 1:1.

 

Nučice dokázaly pouze snížit z penalty

Vyrovnaný fotbal se odehrával i ve druhém dějství. Vzrušení přinesla padesátá minuta, kdy Krutskému propadl vysoký míč, ale na brankové čáře zakročili nučičtí obránci. Po patnácti minutách hry sehráli hosté kombinační akci. Flieger vybojoval balón, pokračoval ve sprintu, kdy ho krásně našel Páral, poté dával zpětnou přihrávku do vápna a tam už si zkušeně poradil Marcel Potůček - 1:2

 

Hosté si dokázali připravit více šancí. Jícha pálil po rohovém kopu z malého čtverce jen do břevna, ale po dalších pěti minutách dokonal Marcel Potůček svůj hattrick. Po faulu na Párala trefil z přímého kopu bez šance pro Krutského - 1:3.

 

Domácí zvýšili obrátky, na změnu skóre měli dvacet minut. A šance byly. Po faulu na Kubalíka snížil z penalty Petr Zápotocký - 2:3. Vlasák nadělal starosti Neveselému pohotovou střelou k levé tyči, Chromého střelu odvrátili za překonaným gólmanem obránci na rohový kop. Vyrovnat už Nučice nedokázaly, naopak v jejich závěrečném náporu mohli z brejků rozhodnout hosté, jenže ani Potůček, Kušta či Špička také neuspěli.

 

 

 

 

 


Ohlasy k zápasu


TJ Nučice
Jan Vedral, hráč: V zápase jsme přistupovali laxně k soupeři, který hrál důrazně a hodně nám hru znepříjemňoval. Bylo vidět, že někteří naši hráči neměli svůj den a porazili jsme se školáckými chybami. Dnes nám ale štěstí nepřálo a soupeř si svou bojovností body zasloužil.

Sokol Dobré Pole
Ondřej Štefančík, hráč: Derby v Nučicích jsme zvládli a prodloužili si tak vítěznou sérii, která nám snad dodá klid do dalších zápasů. V prvním poločase se jednalo spíš o oboustrannou nakopávanou, kdy jsme se prosadili těsně před půlí, ale domácí stihli vzápětí srovnat. V druhé půli jsme zpřesnili hru a díky Potůčkovu hattricku si vezeme zasloužené 3 body. Klukům patří poděkování za odježděný zápas od začátku do konce.



Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 3
Rozhodčí - : 5
Občerstvení - nápoje: 9
Občerstvení - jídlo: 8
Hrací plocha: 5
Zázemí: 6
Výkon domácích - TJ Nučice: 4
Výkon hostů - Sokol Dobré Pole: 5
Hodnocení hráčů - domácí: Tomáš Vlasák - 4, Petr Nevšímal - 3, Jan Vedral - 4, Jan Jelínek - 4, Matěj Chromý - 4, Filip Kubalík - 4, Kamil Hurtík - 5, Jakub Novák - 4, Petr Zápotocký - 5, Marek Šulc - 5, Petr Bradáč - 4, Tomáš Krutský - 4,
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín
Hodnocení úrovně zápasu: 7
Rozhodčí - : 7
Hrací plocha: 5
Zázemí: 6
Výkon domácích - TJ Nučice: 4
Výkon hostů - Sokol Dobré Pole: 6
Hráč utkání - domácí: Petr Zápotocký
Hráč utkání - hosté: Marcel Potůček
Hodnocení hráčů - domácí: Tomáš Vlasák - 6, Petr Nevšímal - 4, Jan Jelínek - 2, Matěj Chromý - 5, Filip Kubalík - 4, Kamil Hurtík - 5, Jakub Novák - 6, Petr Zápotocký - 7, Marek Šulc - 5, Petr Bradáč - 4, Tomáš Krutský - 5,
Hodnocení úrovně zápasu: 4
Rozhodčí - : 6
Hrací plocha: 3
Výkon domácích - TJ Nučice: 4
Výkon hostů - Sokol Dobré Pole: 5
Hráč utkání - domácí: Petr Zápotocký
Hráč utkání - hosté: Marcel Potůček
Hodnocení hráčů - domácí: Tomáš Vlasák - 4, Petr Nevšímal - 4, Jan Vedral - 4, Jan Jelínek - 4, Matěj Chromý - 4, Filip Kubalík - 4, Kamil Hurtík - 5, Jakub Novák - 4, Petr Zápotocký - 6, Marek Šulc - 5, Petr Bradáč - 5, Tomáš Krutský - 4,
Hodnocení úrovně zápasu: 5
Rozhodčí - : 4
Hrací plocha: 3
Výkon domácích - TJ Nučice: 3
Výkon hostů - Sokol Dobré Pole: 6
Hodnocení hráčů - domácí: Tomáš Vlasák - 5, Petr Nevšímal - 3, Jan Vedral - 4, Jan Jelínek - 5, Matěj Chromý - 5, Filip Kubalík - 5, Kamil Hurtík - 5, Jakub Novák - 4, Petr Zápotocký - 5, Marek Šulc - 5, Petr Bradáč - 4,

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Trenér - Čechie Tuklaty | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Kýbl se nám rozjel a teď má chuť. Dobráč nehraje špatně a obnovený střelec Potůček začal opět dávat góly. Bude to o nich dvou. jsem zvědav.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Oba týmy mají formu. Rozhodne Kubalík.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip experta: výhra domácích

Zde si vsadím na výhru domácích a střelce Kubalíka.