Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 17:00

18.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Růžička vyšel tentokrát střelecky naprázdno, ale zastoupil ho Tomáš Holub


Branky


2. T. Holub , 36. T. Holub , 46. M. Modrovič , 61. V. Bubla , 69. T. Holub (p.) , 80. Š. Růžička - 86. M. Rauch , 89. P. Zelenka
30

Domácí AFK neponechalo soupeři šanci a postupně navyšovalo svůj náskok až na stav 6:0. Koncentrace v závěrečných minutách polevila a hosté pokazili Cihlářovi čisté konto. Z penalty završil svůj hattrick Tomáš Holub.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Holub načal soupeře už ve druhé minutě

Pečky z kraje jarní části body hodně ztrácely, ale teď pro ně přišla šance, jak se vrátit do herní pohody. Soupeřem minulého kola pro ně byly předposlední Žiželice a Pečky tento zápas zvládly. Nyní přijeli na hřiště AFK hosté z Červených Peček, poslední tým tabulky. Stopadesát diváků se těšilo na jasný zápas s jednoznačným vítězem.

 

A to se jim od počátku plnilo. Ještě neuběhly ani dvě minuty zápasu, když napřáhl Tomáš Holub a přesnou a tvrdou ranou nedal Hanzlovi šanci - 1:0. Hosté se od počátku zabarikádovali před svojí šestnáctkou a rádi by ubránili co nejlepší výsledek. Tato rychlá branka jim lehce pokazila jejich plány, ale nadále se věnovali pečlivé obranné hře a pokoušeli se vyrážet do protiútoků.

 

Stav 1:0 vydržel až do šestatřicáté minuty, kdy se domácím podařilo překonat obranný val a Tomáš Holub se radoval podruhé - 2:0.

 

 

Hosté se dočkali až v závěru

Úvod druhé půle přinesl další rychlou branku a definitivní klid na kopačky domácích borců. Na 3:0 zvyšoval hned na začátku Michal Modrovič. Hráči vedoucího celku si na hřišti pomalu začali dělat, co chtěli. Kombinovali a vytvářeli si šance. Kdyby měli lepší efektivitu, mohli si hosté odvézt i desítku. 

 

Na 4:0 navýšil po hodině hry Vojtěch Bubla, pátý gól přidal z penalty Tomáš Holub - 5:0 a poslední branku domácího mužstva zaznamenal v osmdesáté minutě Štěpán Růžička ml. - 6:0.

 

V tuto chvíli to vypadalo na exhibici domácích a ti zapomněli na zadní vrátka. V poslední pětiminutovce tak mohli hosté snížit Miroslavem Rauchem a Pavlem Zelenkou na konečných 6:2.

 

První tým okresního přeboru tak využil dvojzápasu s posledními celky tabulky a příští dvě kola prověří jeho skutečnou formu. Čekají na ně rezerva Velimi a Krakovany. Červené Pečky přivítají v příštím kole svého tabulkového souseda a šance na body bude jistě větší než dnes.

 

 



Ohlasy k zápasu


AFK Pečky
Petr Šafránek, trenér: Druhé povinné vítězství za sebou těší, ale víme, že nás teď čekají dva těžké zápasy, na které se musíme dobře připravit. Soupeř přijel bránit a zřídka se dostával na dostřel naši branky. Pro nás nebylo vždy jednoduché překonávat soupeřovu hradbu, ale trpělivou hrou jsme nacházeli prostory na šance. Řadu šancí jsme nevyužili, přesto nám ty využité stačily na jasné vítězství.

FK Červené Pečky
Pavel Pospíšil, trenér: V souboji prvního a posledního týmu tabulky zaslouženě vyhráli domácí. Nám se opět nepodařilo zachytit začátek, hned ve druhé minutě jsme po krásné střele do šibenice prohrávali. Domácí měli převahu, my se snažili hrozit z brejků, ale dlouho si ani jedna strana nedokázala vypracovat větší šanci. Před poločasem jsme nedokázali pohlídat rychlou rozehrávku Peček a po tečované střele jsme inkasovali podruhé. Začátek druhé půle, stejně jako minulý týden, definitivně zlomil náš odpor. Hned v prvních minutách jsme neubránili roh a bylo to o tři góly. pak už se hrál uvolněný fotbal z obou stran, nám se alespoň povedlo v závěru výsledek zkorigovat.



Sestavy


AFK Pečky
T. Cihlář [-] - M. Materna [-] , O. Richter [-] , J. Lindner [-] , Š. Růžička [-] , J. Králík [-] (59. V. Bubla [-] ) , Š. Růžička [-] (53. M. Štégl [-] ) , M. Modrovič [-] , V. Lukáš [-] (46. T. Křivský [-] ) , T. Plaček [-] , T. Holub [-]

FK Červené Pečky
V. Hanzl [-] - T. Koubský [-] , P. Pospíšil [-] , J. Přiklopil [-] , R. Panic [-] , J. Svoboda [-] , Z. Bulíř [-] , P. Podnecký [-] , P. Zelenka [-] , M. Rauch [-] , T. Podnecký [-]

ŽK: 79. M. Materna .
Hráči zápasu: T. Holub .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: VOLENEC Tomáš - MACHÁČEK Václav (N), ČERMÁK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Trenér - Čechie Tuklaty | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

S nulou?

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Pečení aby si vzali sebou valník.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip experta: výhra domácích

Lídr proti poslednímu celku tabulky, nejde vsadit jinak než výhra domácích.