2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 16:30

17.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V hektickém závěru potvrdil body z penalty Potůček


Branky


20. M. Potůček , 78. M. Potůček (p.)
30

Oběma týmům se v jarní části docela daří a tak se dal očekávat zajímavý boj. Domácí vedli, ale definitivně potvrdili body až deset minut před koncem z penalty. Hosté odjíždějí s prázdnou a Dobráč svého dnešního soupeře v tabulce přeskočil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Potůček poslal Dobráč do vedení

Začátek zápasu působil trochu neuspořádaně a chaoticky. Postupem času však získávali navrch domácí hráči. Radim se více bránila a ve dvacázé minutě se zrodila hned gólová akce. Po výborně ponechané výhodě dával Královský míč do ulice, kde si ho přebral a zatáhl Špička, následný centr skrz vápno poslal přesně na Marcela Potůčka, který ho střelou levačkou z první poslal přesně k tyči - 1:0.

 

Podobnou akci předvedli domácí i o pár minutek později, ale zakončující Štika přestřelil i pletivo za brankou. Ke střele se dostali také Viktoriáni, ale zakončení z třiceti metrů po kombinaci ve středu hřiště pokryl Neveselý. Pět minut před koncem poločasu zahodil tutovku opět Špička, který bodlem těsně minul tyč radimské brány. Domácí tak odcházejí do kabin o něco veselejší než hosté.

 

 

 

Viktorka se snažila srovnat, ale naopak ještě inkasovala

Do druhé půle nastoupili hosté se snahou o vyrovnání, ale domácí obrana pracovala spolehlivě. A tak největší příležitostí hostů v úvodu byl trestný kop z pětadvaceti metrů, který ale poslal Čábelka o metr vedle dobropolské brány. Hosté postupně více a více vrhali síly do útoku a tak se otevírala okénka v obraně. 

 

V první šanci byl Švrčula, který po centru ze strany hlavičkoval nad bránu. Druhá příležitost už byla ale přetavena v gól. Po odvrácené standardce Radimi míč putoval po kombinaci domácí zálohy z levé strany na pravou, díky tomu šel Špička sám, toho ale ve vápně srazil brankář Radimi. Následnou penaltu Marcel Potůček s přehledem proměnil - 2:0.

 

V závěrečných minutách mohla pro Radim vykřesat naději hlavička, ale nebyla přesná ani prudká a Neveselý ji kryl. A protože se na druhé straně neprosadil ani Varyš, byl konenčý stav 2:0 pro domácí.

 

 



Ohlasy k zápasu


Sokol Dobré Pole
Ondřej Štefančík, hráč: V prvním poločase jsme hráli zodpovědně zezadu, směrem dopředu se nám dařilo hrát kombinačně a do šatny jsme šli za stavu 1:0 po pěkné akci, kdy Špičkův centr uklidil k tyči Potůček. Ve druhém poločase se snažila hrát zase Radim, která se logicky musela tlačit dopředu, ale vše končilo na naší obraně až na hlavičku v závěru, kterou kryl gólman. Podařilo se nám vyhrát třetí zápas v řadě, takže pohled na tabulku je už o něco veselejší, ale nesmíme si dobrý dojem zkazit v dalších zápasech. Těšíme se na derby v Nučicích!

TJ Viktoria Radim
FB stránky Viktorie Radim: Tak dneska se to nepovedlo. Minulý týden jsme vyhlíželi přemožitele a k překvapení jsme ho našli hned v nadcházejícím víkendu v Dobrém Poli, kde prohráváme 0:2. Soupeře jsme ničím nepřekvapili a naše hra dopředu prakticky nefungovala. Hosté se dostali pouze do jedné šance a tu bohužel proměnili. V druhé půli se zatáhli, ale protože prakticky náš útok neexistoval, tak jsme nesnížili naopak jsme na konci po brejku domácích faulovali ve vápně a hosté penaltu proměnili. Nedá se nic dělat, příští týden budeme mít šanci na nápravu v sobotu 21.4. od 17:00 na domácím pažitu. Snad zůstanou tři body doma.



Sestavy


Sokol Dobré Pole
M. Neveselý [-] - O. Štefančík [-] , J. Flieger [-] , L. Ledvina [-] (63. D. Švrčula [-] ) , T. Jícha [-] - D. Špička [-] , P. Královský [-] , O. Štika [-] (81. P. Varyš [-] ) , K. Páral [-] - J. Žirovnický [-] (73. F. Krejčí [-] ) , M. Potůček [-] -

TJ Viktoria Radim
V. Arnold [-] - J. Čábelka [-] , O. Doležal [-] , P. Král [-] , A. Krutský [-] (71. J. Hanuš [-] ) , D. Hrabal [-] , J. Postelt [-] (46. T. Dejl [-] ) , O. Exner [-] (78. T. Soukal [-] ) , L. Synek [-] , J. Mašín [-] , J. Vaníček [-]

ŽK: 64. M. Potůček , 75. F. Krejčí , 90. D. Špička - 13. J. Čábelka , 40. O. Exner , 78. V. Arnold , 87. J. Mašín . ČK: 87. V. Arnold .
Hráči zápasu: J. Flieger , D. Špička .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kinčl Vlastislav - ŠŤASTNÝ Petr (N), ŽOUDLÍK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Trenér - Čechie Tuklaty | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Dobropool jede jako Liverpool. 1

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Jirka Stoupa

Expert: Petr Jambor
Tip experta: výhra domácích

Zajímavé utkání týmů druhé poloviny tabulky. Ale přestože jsou tam, kde jsou, tak jarní výsledky jsou skvělé. Dobráč v posledních dvou zápasech nedostal branku, Radim na jaře ještě neprohrála. Podzimní bitva vyzněla jasně pro Viktorii.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích