0:3
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 16:30

17.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čechie nepřekvapila Býchory


Branky


15. V. Chadraba , 35. L. Lev , 42. J. Teplý
30

Na domácím hřišti chtěla Čechie Tuklaty svého soupeře překvapit, ale Býchory si výhru zajistili třemi góly už v prvním poločase. Ve druhém zkušeně body pohlídali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Býchory našly recept až ze standardek

Na tuklatském trávníku se odehrála bitva domácího sedmého celku s čtvrtými Býchory. Oba týmy své poslední zápasy nezvládly, tudíž se dal čekat od obou mužstev hlad po vítězství. Zápas se odehrál při krásném slunečném počasí.

 

Začátek utkání naznačil, kam by se mohlo celých devadesát minut ubírat. Hosté drželi daleko více míč na svých kopačkách s cílem prokombinovat se do šancí a ohrozit bránu Pazdery, kdežto domácí Tuklaty sázely na pevnou defenzívu a využití rychlých protiútoků. Z několika pohledných kombinací hosté branku nedali, tak musela pomoci standartní situace. Na přímý kop Vyhnánka si naskočil Vít Chadraba a přesnou hlavičkou do šibenice posunul Býchory do vedení 0:1.

 

Několika akcemi pohrozily i Tuklaty, ale k vážnějšímu ohrožení branky se dostaly až při jednom protlačení míče ze strany do vápna. Odražený míč na hranici pokutového území, odkud pálil domácí kapitán Halgaš, ale skvělý zákrok na brankové čáře si připsal Kašpar.

 

Zanedlouho trestaly opět Býchory, když nebezpečný míč do pokutového území protlačil do sítě Lukáš Lev - 0:2. Do konce poločasu přišla ještě jedna nádherná akce která skončila brankou. Josef Teplý dostal na středu hřiště míč, narazil si s Chlumským a prošel obranou až tváří v tvář Pazderovi, kterému umístěnou střelou nedal šanci - 0:3.

 

 

Tuklaty šance nevyužily a Býchory se nikam nehnaly

Druhá polovina nepřinesla žádný míč třepotající se v síti. Šance byly k vidění na obou stranách, avšak zakončení vázlo. Hned zkraje druhé půle domácí na hosty nastoupili a usídlili se na jejich polovině, kontaktní branka však nepřišla. Několik střel z dvaceti metrů měly Býchory, ale většinou byly nepřesné. Tuklaty měly k dispozici možnost dvakrát ohrozit branku z rychlého protiútoku do otevřené obrany, ale ani jednou se jim nepodařilo zakončit nebezpečně. Zápas tedy skončil 0:3.

 

autor reportáže: Ondřej Vaňkát



Ohlasy k zápasu


Čechie Tuklaty
Roman Nešpor, trenér: Do utkání proti silnému celku z Býchor jsme nevstoupili úplně špatně, snažili jsme se bránit a z rychlých brejků udeřit, bohužel soupeř má kvalitu, na kterou jsme nestačili. Dva nepokryté centry a jeden průnik středem, stav 0:3 a bylo po utkání. My jsme se snažili aspoň vstřelit branku, první na jaře, ale bohužel naše neschopnost je už doopravdy k zamyšlení. Soupeř v druhém poločase polevil a my jsme chodili 2 na jednoho, jeden na brankáře a stejně jsme neproměnili. I v prvním poločase jsme měli dvě vyložené šance, bohužel, bez vstřelených branek se fotbal nedá hrát. Sráží nás to pak i v obraně, protože víme, že jakmile dostaneme 2 góly, tak je pravděpodobnost vítězství mizivá. To že nehrajeme v kompletní sestavě, to už je ohraná písnička a my se musíme zamyslet a koukat do budoucnosti, protože bez doplnění kádru o 4 -5 hráčů nemá smysl hrát tuhle soutěž. Samozřejmě se porveme o každý bod, abychom se zachránili a zbytek budeme řešit po skončení. Pořád to máme ve svých nohách a pokud se vyvarujeme chyb, budeme jezdit po zadku a konečně proměníme šance, tak máme šanci urvat i v Kouřimi nějaký ten bod. Naše forma je ale špatná a to si všichni uvědomujeme…

TJ Sokol Býchory
Ondřej Vaňkát, hráč týmu: Do Tuklat jsme zajížděli v okleštěné sestavě, když nám chyběli tři hráči do pole. Museli jsme si pomoci od hráčů z B týmu, kterým je třeba za odehrání poděkovat. V zápase jsme tradičně měli více ze hry, drželi míč a kombinovali, ale k většímu gólovému využití našich herních předností nám nedělala dobře tvrdost a agresivita domácích. Přesto první dva góly jsme dali díky většímu důrazu ve vápně. Utkání se rozhodlo již v první půli, která nám opravdu patřila. Druhou půli jsme se přizpůsobili hře domácích a již jsme neměli tolik ze hry. Můžeme být rádi, že se brankou k nám soupeř nepřiblížil. V příštím utkání nesmíme polevit v koncentraci a hrát naplno celých 90 minut.



Sestavy


Čechie Tuklaty
J. Pazdera [-] - M. Pytloun [-] (80. T. Kuneš [-] ) , F. Bárta [-] (82. D. Pacovský [-] ) , J. Vébr [-] , J. Halgaš [-] (62. V. Procházka [-] ) , M. Kotala [-] , P. Jambor [-] , L. Blaščok [-] , L. Werbynský [-] , D. Procházka [-] , D. Bazal [-]

TJ Sokol Býchory
J. Kašpar [-] - M. Chlumský [-] , L. Lev [-] , P. Chlumský [-] , J. Teplý [-] , O. Vaňkát [-] , A. Chvalovský [-] , Z. Jirkovský [-] , L. Funda [-] , V. Chadraba [-] (80. P. Revenda [-] ) , J. Vyhnánek [-]

ŽK: 12. D. Bazal , 51. L. Werbynský , 62. M. Kotala - 31. L. Lev , 35. L. Funda , 54. J. Kašpar , 62. J. Vyhnánek , 75. V. Chadraba .
Hráči zápasu: P. Chlumský , J. Teplý .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: LÖWE Vilém - PAZDERA Josef (N), HAVLÍK Oldřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Trenér - Čechie Tuklaty | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Bychory nejlepší tým. Tuklaty v problémech. 2

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Jirka Stoupa

Expert: Petr Jambor
Tip experta: výhra hostů

Tuklaty ještě na podzim nevstřelily ani gól, trápí je zranění v kádru a Býchory disponují kvalitním mužstvem. Potvrdí se prognózy tipérů? Na podzim si z Býchor odvezli hosté dva body po bezbrankové remíze a penaltách.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů