4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2018 16:30

16.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nučice vrátily soupeři podzimní porážku i s úroky


Branky


17

Na nučickém place se představil tabulkový soused Čechie Tuklaty. Jenže domácí vlétli na soupeře jako uragán a útočné snahy hostů rychle sfoukli. V tabulce tak ztrácí na Čechii už jen dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kubalík překonal Pazderu již ve čtvrté minutě

Domácí hráči nechtěli nechat nic náhodě a hned od úvodního hvizdu ohrožovali branku Čechie. První hrozba přišla z kopaček Chromého, který ze třiceti metrů trefil pumelici pouze do břevna. A o minutu později už se domácí hráči radovali. Rohový kop rozehráli na Šulce, ne jeho centr si naskočil Filip Kubalík a v souboji s gólmanem Pazderou byl úspěšnější - 1:0.

 

Poté se osmělili i hosté a vyrovnání bylo na dosah. Za domácí obranu se dostal Kotala, který překonal obloučkem Krutského, ale míč letěl mimo tyče. Pecku D. Jambora dokázal Krutský vyrazit a poradil si i při krátké "malé domů" od Bradáče, když byl u míče dříve než dotírající Blaščok.

 

Hostům se vyrovnat nepodařilo a naopak to byli po půlhodině hry domácí, kteří navyšovali skóre. Nejprve míč z rohového kopu odvracel na přední tyči Werbynský na další roh. Po něm kličkoval ve skrumáži Chromý, upadl přes Kotalovu nohu a pískala se přísná penalta. Tu s přehledem proměnil Petr Zápotocký - 2:0.

 

V další šanci se po šikovném uvolnění a centru Šulce objevil hlavičkující Kubalík, ale míč minul o kousek šibenici. Čechie si vytvořila příležitost po rohovém kopu. Odvrácený míč se dostal zpět k centrujícímu hráči, opakovaný centr proletěl až na zadní tyč, kde Nešpor zakončoval ve skluzu. Bohužel se mu míč odrazil od nohy ven z brány.

 

Střela Sittera skončila vedle brány, šance Kubalíka po centru Jelínka také minula tyče. Skóre se ale těsně před poločasem měnilo. Na dlouhý balón z hloubi pole si za tuklatskou obranu naběhl Filip Kubalík, sólo zakončil obhozením Pazdery a do prázdné zvyšuje na 3:0.

 

 

Okopávanou v druhém poločase zpestřil gól Vlasáka

Druhý poločas byl o marném dobývání nučické brány. Hráči Čechie se sice snažili s výsledkem něco udělat, ale jejich kombinace vázly na nepřesnostech a k vážnému ohrožení Krutského brány se vlastně nedostali. 

 

To domácí si po brejkových situacích nějaké nadějné pozice vytvořili, ale gól padl až v závěru. Míč se dostal na pravou stranu v Tomášovi Vlasákovi, který přesným lobem překonal Pazderu - 4:0. Tímto výsledkem také zápas skončil.

 

 



Ohlasy k zápasu



Čechie Tuklaty
Roman Nešpor, trenér: K tomuto utkání nevím, co bych řekl. My jsme se nevyrovnali domácím v důrazu, nebojovali jsme tak, jak by si dres Čechie zasloužil. Sráží nás nemohoucnost směrem dopředu, už tři utkání jsme nedali branku a s tímto problémem jsme se potýkali už na podzim. Směrem dozadu nám chybí možná i to potřebné štěstí. První branku jsme obdrželi, když jsem přiznal rohový kop, i když rozhodčí ukazoval odkop od branky, hosté pak po pěkném centru na Kubalíka dali rychlou branku. Druhý gól byl z penalty, kdy sice Kotala ponechal nohu v souboji, ale domácí hráč přes ní skočil, aniž by cítil kontakt a za stavu 2:0 jsme měli těžkou pozici. Jsou to maličkosti, které když se nahromadí, tak je tým dole. Hlavní problém je ale v nás, hrajeme nebo chceme hrát přesný opak než co bychom měli. Hřiště v Nučicích bylo hrozné, míč skákal a místo, abychom hráli u sebe a vytvořili tlak na stopery, tak chceme hrát nějakou kombinační hru, na kterou nemáme terén ani hráče momentálně. Pokud za celý poločas nevyhrajeme jediný souboj, tak tato utkání vyhrávat nebudeme. Nučice si zasloužily vyhrát, já přeji zraněnému hráči domácích brzké uzdravení a nedá mi to, zvláště protože tam mám spousty kamarádů s kterými jsem hrával, tak my se přiznáme dvakrát za zápas k rohu, z jednoho padne gól a hráč domácích tři minuty před koncem za stavu 4:0 není schopný přiznat roh a ještě se hádá i přesto, že domácí brankář to taky viděl jasně… škoda, myslím, že pokud chceme, aby rozhodčí pískali co nejvíc fair, tak musíme začít u sebe na hřišti… Je to pro mě těžké hodnotit ze hřiště, sám jsem frustrovaný svým výkonem. Další utkání máme Býchory, dle mého jednoho z nejkvalitnějších týmů OP, my bohužel máme zase zraněné včetně mě, tak uvidíme, v jaké sestavě nastoupíme, v první řad budeme chtít změnit přístup k utkání.



Sestavy


TJ Nučice
T. Krutský [-] - M. Šulc [-] , K. Hurtík [-] - P. Nevšímal [-] , P. Zápotocký [-] (81. M. Zápotocký [-] ) , L. Kulhavý [-] (13. J. Jelínek [-] ) , M. Chromý [-] - J. Novák [-] (86. J. Hervert [-] ) , F. Kubalík [-] - P. Bradáč [-] , T. Vlasák [-]

Čechie Tuklaty
J. Pazdera [-] - D. Jambor [-] , M. Kotala [-] , P. Jambor [-] , J. Vyhnal [-] (64. V. Procházka [-] ) , L. Blaščok [-] (64. M. Pytloun [-] ) , L. Sitter [-] , L. Werbynský [-] , R. Nešpor [-] (81. D. Pacovský [-] ) , D. Procházka [-] (81. T. Kuneš [-] ) , D. Bazal [-]

ŽK: 53. P. Zápotocký , 67. P. Bradáč , 80. J. Novák - 45. R. Nešpor , 66. D. Jambor , 80. L. Werbynský , 87. P. Jambor , 89. M. Pytloun .
Hráči zápasu: F. Kubalík , P. Zápotocký .
Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Trenér - Čechie Tuklaty | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Jirka Stoupa

Expert: Zdeněk Jirkovský
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Zápas tabulkových sousedů. Pro Nučické to je teprve druhé utkání a to první prohráli. Tuklaty minule vybouchly v Dobráči a tak oba týmy budou chtít určitě bodovat. Na podzim uhrála Čechie hubenou výhru 1:0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Oba mančafty si představovali start trochu jinak. Nučice si budou chtít opravit první jarní zápas, poprvé před vlastnímy fanoušky.

Tip: výhra domácích