Libodřice potřetí za sebou za dva body


Branky


69. V. Dittrich , 76. M. Hrstka - 52. M. Rauch , 82. M. Rauch
18

Libodřice na jaře? Remíza a úspěch v penaltách. Povedlo se to potřetí za sebou a tentokrát je otázka, pro koho je to zisk a pro koho zráta. Č. Pečky už mají nejspíš prachmizernou šanci soutěž udržet, Libodřice bojují. No ale do konce stále zbývá hodně zápasů...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nuda bez gólů

Oba týmy mají starosti se záchranou a tak je každý bod pro oba dobrý. Červeným Pečkám se ale stále nedaří. V jarní části ještě nepoznali jejich hráči gólovou radost, ale jediné vízězství, které v soutěži dosáhli je právě na podzim proti dnešnímu soupeři.

 

Aktivněji začali ale zápas domácí hráči a přikovali soupeře před jeho pokutové území. Vytvořili si i několik nadějných situací, ze kterých ale branka nepadla. Hosté se postupně osmělovali a začínali ohrožovat libodřickou bránu po rychlých protiútocích. Bohužel nic nedotáhli do pořádné gólovky a tak nejdramatičtější situace nastala, když se domácímu brankářovi Kolářovi zamotal míč pod nohou a mířil do branky. Naštěstí nedoputoval...

 

Poločas tak končí bez branek a diváci jsou v očekávání, co přinese druhé dějství.

 

 

Rauch vystřelil pro hosty alespoň remízu

"Máme to zklidnit a dát víc na zem", neslo se z libodřické kabiny při nástupu na druhý poločas. Jenže to se domácím příliš nedařilo a naopak to byli Pečečtí, kteří měli více ze hry. Ve dvaapadesáté minutě ztratili Libodřičtí míč před pokutovým územím soupeře, následoval rychlý brejk a Miroslav Rauch vsítil první jarní gól Červených Peček - 0:1.

 

Domácí se vrhli do dobývání Pospíšilovy branky s ještě větší vehemencí a odměněni byli dvacet minut před koncem, když se akrobaticky nůžkami přes hlavu trefil Václav Dittrich - 1:1. A o pár minut později bylo v libodřickém týmu ještě veseleji, protože šli Markem Hrstkou do vedení 2:1.

 

Otočení stavu pár minut před koncem mohlo hosty složit, ale domácí borci nedokázali přidat pojistku a následně na to doplatili. Miroslav Rauch se prosadil v zápase podruhé a stanovil konečný výsledek zápasu 2:2. V jarní části pro Libodřice už potřetí musely rozhodnout penalty.

 

"Nevím, co se s naším hřištěm stalo", lamentoval po zápase Pavel Škopek a dodal: "Je to strašný drňák, tady se po zemi ani hrát nedá. Na tomhle hřišti bychom zremizovali i Barcelonu."

 

 

 

 

V rozstřelu jsou Libodřičtí mistry

Jako obvykle, Miloš Kolář dvě penalty zlikvidoval a Libodřičtí získávají potřetí za sebou dva body.



Ohlasy k zápasu


FK Libodřice
Vladimír Zelinka, trenér: Hrál se fotbal, který nebyl ke koukání, spíše k nevolnosti. Jediným, kdo stojí za zmínku, jsou naši střední záložníci - Pěkný a Pánek.

FK Červené Pečky
Pavel Pospíšil, trenér: V zápase dvou týmů ze spodku tabulky začaly Libodřice lépe a prvních deset minut byli aktivnější. Do větších šancí se ale prosadit nedokázaly. Pak se hra vyrovnala, ale ani jeden z týmů neměl ve finální fázi dostatek přesnosti a trpělivosti. Druhý poločas byl zajímavější, zejména proto, že začaly padat góly. První se prosadil náš tým, Rauch vyvezl míč z vlastní poloviny, narazil si se Suchým a tváří v tvář gólmanovi nezaváhal. V tu chvíli jsme převzali iniciativu a nervózní tým domácích jsme nepouštěli do větších šancí. Pak však vystřihl domácí útočník nůžky ala Ronaldo a krásným gólem srovnal. Když za dalších pět minut po naší chybě v rozehrávce přidaly Libodřice z brejku druhý gól, byli jsme v útlumu zase my, ale pomohla nám standardní situace. Po trestném kopu se nám podařilo z dorážky vsítit gól, ale rozhodčí ho kvůli spornému ofsajdu neuznal. To nás nastartovalo a po chvíli si po individuální akci Hanouska do vápna seběhl Rauch a svým druhým gólem vyrovnal. Závěrečný nápor domácích už branku nepřinesl. V penaltovém rozstřelu byli šťastnější domácí, když v šesté sérii náš pokus skončil pouze na tyči a domácí forward nezaváhal.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: Suchánek Zdeněk - NĚMEC Ladislav (N), SVOBODA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 1 - Zápas začal pro nás nadějně. Několik šancí v úvodu hry a poměrně slušný tlak. Akorát se žádná neuchytila a tak hosté nám začali dávat najevo že nejsou odepsaní a hrozili z brejků. Kolář ještě v závěru první půle vystrašil snad i protihráče když se mu míč zamotal mezi nohama a málem to skočilo gólem. Do kabin se šlo za nerzhodného stavu. O poločase nás trenér nabádal ať to zklidníme a hrajeme po zemi. Snažili směs sebe víc ale povrch nám to absolutně nedovolil. Ba naopak. Soupeř začal tlačit více nám pilu a trestal naše chybi. První vznikla při ztrátě před balónem soupeře a brejkouvou situaci nikdo nezastavil. Následně se nádherně trefil Dittrich prěs hlavu. Uběhlo pár minut a čtvrt hodinu před koncem sme šli do vedení. Místo toho aby mě s soupeře dorazili, sme si opět nechali dát hloupý gól. Nechápu nás. Ať hrajeme s prvním nebo posledním absolutně se dokážeme přizpůsobit soupeři. Na takovém drňáku věřím změn bychom uhráli plichtu i s Barcelonou.:D
Rozhodčí - Suchánek Zdeněk: 6
Občerstvení - nápoje: 7
Občerstvení - jídlo: 7
Hrací plocha: 1 - Nechápu co se s hřištěm u nás stalo. Větší drňák jsem v životě neviděl.
Zázemí: 7
Výkon domácích - FK Libodřice: 3
Výkon hostů - FK Červené Pečky: 2
Hráč utkání - domácí: Miloš Kolář - Ani nevím kdo jiný by si to zasloužil. Dvě lapené penalty mluví za své. Ještě Dittrich za jeho krásný gól nůžkami přes hlavu.
Hráč utkání - hosté: Miroslav Rauch - Dva góly co by ne.
Hodnocení hráčů - domácí: Miloš Kolář - 7, Adam Baško - 6, David Mlázovský - 6, Radek Medlen - 6, Pavel Skočdopole - 6, Marek Hrstka - 6, Marek Hovorka - 6, Milan Pánek - 7, Pavel Škopek - 6, Josef Košík - 6, Filip Šafránek - 7, Tomáš Němec - 6, Václav Dittrich - 6, Petr Pěkný - 6,
8. 4. 2018 08:25
Chyby

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Trenér - Čechie Tuklaty | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Zdeněk Jirkovský
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Červené Pečky ještě na jaře nevsítili ani gól a Libodřičtí dokázali urvat dvě remízy se silnými soupeři. Na podzim byli Pečky úspěšné a je to jejich doposud jediná výhra.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích