Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 16:00

15.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smolný začátek druhé půle položil hosty na lopatky


Branky


8. T. Sixta , 43. L. Tlučhoř , 46. J. Souček (vl.) , 54. J. Olexa , 55. T. Sixta , 72. S. Šindelář - 62. P. Nevšímal , 84. J. Novák
0

Nučice rozhodně nebyly v Krakovanech horším týmem, ale čtyři góly v rozmezí deseti minut konce první a začátku druhé půle je poslaly do kolen. Krakovany se tak drží ve smečce pronásledovatelů vedoucích Peček.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V hustém dešti byli domácí efektivnější

Poprvé po rekonstrukci kabin nastupovali hráči v Krakovanech na hřiště. "Touto cestou bych chtěl poděkovat sponzorům Agro Krakovany, Top Instal Real a všem členům, kteří se na rekonstrukci podíleli", uvedl hned na začátek Jan Špinka.

 

 

Nučičtí vtrhli na hřiště s elánem, měli rychlejší přechod do útoku a celkově byli pohyblivější. Také zahrozili střelou Vlasáka za šestnáctkou, kterou Douděra vytáhnul na břevno. Ale z branky se už po osmi minutách mohli radovat domácí, když míč putoval po ose Antoš - Hačka - Tomáš Sixta a po fotbalové parádě vedou Krakovany 1:0.

 

Nučice se nenechaly rozhodit a dál se tlačily na soupeřovu polovinu. Jejich územní převaha byla navíc umocněna i díky zranění v domácím kádru. Pro zraněný kotník střídá Dostála Olexa a natažený sval vyřadil Vodvářku. Za něj nastoupil L. Tlučhoř a návrat se mu povedl. Po standardní situaci vyrazil hostující gólman Krutský hlavičku Jelínka jen před sebe a Luděk Tlučhoř ho uklidil do sítě - 2:0.

 

Krátce poté ukončil rozhodčí první poločas a hosté museli být zklamaní, když po kvalitní hře prohrávali o dvě branky. 

 

Vlastní gól v úvodu rozhodl

Snahu Nučických o obrat v zápase pokazila hned první minuta druhé půle, když centrovaný míč poslal za záda Krutského jeho spoluhráč Jiří Souček - 3:0.

 

Po dalších deseti minutách dostal krásnou přihrávku mezi stopery Jiří Olexa a svůj nájezd proměnil placírkou k tyči - 4:0. Vzápětí opět Antošova nabídka našla Tomáše Sixtu, jenž zvýšil levačkou už na děsivých 5:0. A to nebylo vše. Centrovaný balón na Stanislava Šindeláře, který hlavou dává na 6:0.

 

 

Pak se hra vyrovnala. Domácí ubrali a hosté mohli v závěru výsledek alespoň trochu kosmeticky upravit. Nejprve česká ulička na Jakuba Nováka, který dává první gól hostů - 6:1 a v posledních minutách nedržel Douděra střelu z přímého kopu a Petr Nevšímal doráží na 6:2.



Ohlasy k zápasu


TJ SK Krakovany
Jan Špinka, tentokrát jen v roli diváka: Ač výsledek vypadá jednoznačně, na hřišti tomu tak nebylo. Nučice byly první poločas lepším týmem a hrály pěkný fotbal. Druhý poločas jsme však během deseti minut dali čtyři góly a bylo po zápase. I přes neustálý déšť, který se snášel na hrací plochu se hrál poměrně kombinační fotbal. Bylo vidět, že pan Kubíček připravil perfektně plácek. Kluci dnes makali a výhru si bez kompromisu zasloužili. Příští týden nás čeká derby (Býchory vs. Krakovany) o krále Homole (nejvyšší "hora" v kraji 279 m.n.m.). Hraji si s myšlenkou, že pojedu na kole. Uvidíme, kdo se ke mně přidá :-)

TJ Nučice
Jan Vedral, hráč: Pro naše hráče to byl první zápas na trávě a bylo znát, že nám míč dělal trochu problémy. V prvním poločase měl dobrou příležitost Tomáš Vlasák, jeho pokus se však od břevna odrazil před brankovou čárou. Pak přišla rána v podobě první branky. Ve 25. minutě byl ve vápně faulován Nevšímal, rozhodčí sice zapískal, ale k překvapení všech se kopalo od domácí branky. Dvě minuty před koncem prvního poločasu využil Jelínek svého ofsaidového postavení, jeho hlavičku Krutský vyrazil před sebe a Tlučhoř zvýšil na 2:0. Ve druhém poločase jsme chtěli soupeře zmáčknout, ale porazili jsme se vlastními chybami a dali soupeři náskok, který už nebyl hratelný. Musíme zápas hodit rychle za hlavu a vybojovat body v dalších zápasech. Hra nebyla špatná, ale chyběl nám důraz a větší nasazení.



Sestavy


TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - S. Šindelář [-] , P. Kozel [-] , L. Jelínek [-] , M. Kutil [-] - R. Hačka [-] (74. D. Chvojka [-] ) , L. Neruda [-] , Z. Vodvářka [-] (17. L. Tlučhoř [-] ) - J. Antoš [-] (89. M. Věříš [-] ) , T. Sixta [-] (68. V. Novotný [-] ) , A. Dostál [-] (42. J. Olexa [-] ) -

TJ Nučice
T. Krutský [-] - M. Šulc [-] , J. Vedral [-] , K. Hurtík [-] , J. Souček [-] - P. Nevšímal [-] , M. Chromý [-] - F. Kubalík [-] (68. J. Jelínek [-] ) , J. Novák [-] - J. Hervert [-] (52. L. Kulhavý [-] ) , T. Vlasák [-]

ŽK: 88. L. Tlučhoř - 21. P. Nevšímal .
Hráči zápasu: T. Sixta , J. Antoš .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Klíma Miroslav - KUBIČEK Luboš (N), HOUDEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.