Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2018 15:00

14.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žiželice překvapily v Kouřimi


Branky


0

Dle tabulky outsider z Žiželic se přes zimu pilně připravoval a v prvním jarním kole překvapil domácí Kouřim. Stav 0:3 domácí před přestávkou stačili zkorigovat, ale ve druhém poločase to stejně na body nestačilo. Žiželičtí tak učinili první krůček k vytoužené záchraně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kouřimští před poločasem alespoň snížili

"Úvodní zápas jara se nám rozhodně nepovedl. Stovka přítomných diváků viděla v naší hře plno školáckých chyb, nepřesností a laciných ztrát, které dokázali hosté hned třikrát za poločas potrestat brankou. Nic se nám nedařilo, ani penaltu jsme neproměnili. Snižující branka před poločasem nám dala alespoň nějakou naději do druhé pětačtyřicetiminutovky", shrnul dění prvního poločasu Jan Břečka.

 

Hosté náskok ubránili

V druhé polovině zápasu se Žiželičtí více zatáhli a bránili náskok. A Jan Břečka navázal hodnocení: "Naše příležitosti přicházely především ze standardních situací, ale kontaktní branka nepřišla. Naopak soupeřův další výpad do naší obrany skončil čtvrtou brankou. My sice vzápětí dokázali snížit, ale třetí gól jsme vstřelili až v samém závěru, kdy už nebyl čas na vyrovnání." 



Ohlasy k zápasu


TJ Kouřim
Jan Břečka, vedoucí týmu: Dostali jsme lekci z jednoduchosti a efektivity. My se prezentovali pouze snahou o nakopávané míče, které nebyly moc nebezpečné. Po mizerné zimní přípravě přišla na začátku sezóny pořádná facka, kterou doufám všichni hráči pocítili a věřím, že přehodnotí svůj přístup k tréninkům i zápasům. Bude to asi ještě chvilku trvat, protože je třeba hodně věcí změnit, ale tým má na daleko lepší výkony, ve které nepřestávám věřit.

SK Žiželice
Luděk Špaček, trenér: První mistrovské utkání, nám přineslo důležité tři body k vytoužené záchraně. První poločas z naší strany výborný. Vstřelené tři branky a chycený pokutový kop. Druhý poločas už tak dobrý nebyl. Zbytečně jsme se stáhli do pasivity a nechali domácí hrát. Myslím si, že oproti domácím jsme chtěli více zápas vyhrát. Jen si přeji, abychom tři body potvrdili za týden v domácím utkání.



Sestavy


TJ Kouřim
L. Havránek [-] - J. Keltner [-] (70. V. Keltner [-] ) , T. Dufek [-] , M. Snížek [-] , R. Světnička [-] , O. Štuller [-] (89. D. Kosmata [-] ) , M. Hovorka [-] , T. Novák [-] , J. Holub [-] , M. Tománek [-] , T. Svoboda [-] (80. M. Navrátil [-] )

SK Žiželice
M. Rokos [-] - M. Midloch ml. [-] , A. Apiján [-] (90. L. Špaček [-] ) , L. Bláha [-] (88. A. Schánel [-] ) , M. Jirkov [-] , D. Mical [-] , D. Mejvald [-] , J. Korčák [-] , M. Bubeník [-] , M. Živný [-] , V. Konhefr [-]

ŽK: 36. J. Keltner - 70. M. Živný .
Hráči zápasu: V. Konhefr .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: UHER Jiří - NAVRÁTIL Milan (N), KUBELKA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.