Navrátilec Marek Hrstka vybojoval dva body


Branky


0

Do sestavy domácích se po půlroční plaňanské eskapádě vrátil střelec Marek Hrstka a hned zařídil dva body. V řádné hrací době vyrovnal na 1:1 a v penaltovém rozstřelu byl autorem definitivního rozřešení. Nutno podotknout, že výraznou postavou byl i penaltový mág Miloš Kolář, který první dva penaltové pokusy hostů zneškodnil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pavel Sova vyloučen v pětačtyřicáté minutě

První poločas probíhal přesně podle představ aktérů. Hosté se snažili hrát kombinačně, domácí borci zase vše nahrazovali bojovností a dlouhými nákopy. Bohužel pro diváky tato půle nepřinesla žádné velké gólové příležitosti, s výjimkou několika závarů před oběma brankami. 

 

A tak jediným vzrušením bylo vyloučení domácího Sovy v závěru poločasu za úmyslné nakopnutí protihráče, což dávalo jiné možnosti hostům strhnout skóre ve druhé půli na svoji stranu.

Pečky nedokázaly rozebrat obranný val domácích

Libodřice nasadily do druhé půle na hrot navrátilce Marka Hrstku a spoléhaly na brejky. Zatáhly obranu, ale bezbrankový stav vydržel jen deset minut. Na dlouhý balón za obranu si naběhl střídající Milan Štégl a šikovným obloučkem přehodil vybíhajícího Koláře - 0:1. Již o minutu před tím pálil nebezpečně ze střední vzdálenosti Králík, ale těsně minul.

 

Další velké šance Pečeckých se ale nerodily. Naopak to byli domácí, kteří po rychlých kontrech zlobili hostující obranu. Pánek ještě pálil z voleje mimo, o pár minut později váhal s odkopem Hemmer, Hrstka ho napadal a vybojovaný míč skončil na rohový kop. Po něm hlavičkoval Hovorka nad bránu. 

 

Borci Peček ohrožovali Koláře pouze střelami z větší vzdálenosti, protože kombinací se před Kolářovu bránu nedostávali. Králíkova přízemní rána těsně minula tyč libodřické brány, rovněž tak odražený míč od zdi po trestném kopu pálil Modrovič také vedle.

 

Sedm minut před koncem získali domácí míč u rohového praporku, Marek Hrstka postupoval z úhlu a pod tělem padajícího Hemmera rozvlnil síť - 1:1. V samotném závěru ještě byla na každé straně jedna mela před bránou, ale gól z toho nepadl.

 

 

 

 

Miloš Kolář dvakrát úspěšný

Holuba a Štégla vychytal v penaltách Miloš Kolář a protože všichni kopající hráči Libodřic své penaltové pokusy proměnili, zůstává druhý, důležitý bod v Libodřicích. Rozhodující penaltu proměnil Marek Hrstka a stal se hrdinou druhého poločasu. Pro Pečky je to nejspíš zklamání, zisk jednoho bodu z Libodřic je pro ně málo.



Ohlasy k zápasu


FK Libodřice
Vladimír Zelinka, trenér: První jarní utkání se hrálo ve vysokém tempu a bylo oboustranně vyrovnané. Jedinou kaňkou utkání bylo vyloučení Sovy, který se po nesmyslném faulu nechal zbytečně vyloučit. Hráčům chci poděkovat za bojovnost, kterou jsme utkání otočili ve vítězný konec. Rozhodčí pískal bezchybně a s přehledem.

AFK Pečky
Petr Šafránek, trenér: Jednoznačné zklamání, pár minut před koncem vedeme a jsme blízko vítězství a třem bodům, nakonec máme pouze jeden. Myslím, že jsme se vzájemně nepřekvapili. Domácí po většinu zápasu nakopávali dlouhé míče, my jsme byli připraveni a domácí jsme do šancí nepouštěli, přestože závarů bylo mnoho. My jsme se snažili hrát kombinačně, ale v naší hře bylo dost nepřesností. Nedokázali jsme si připravit stoprocentní šance a tak poločas skončil bez branek. Domácí hráli druhý poločas bez vyloučeného hráče, pro nás to ale nebyla velká výhoda. Domácí se ještě více zatáhli a hráli na brejky. My jsme měli problémy dostat se do šancí, ale branku jsme dali a místo toho, abychom dali druhou, asi rozhodující, tak jsme v závěru po jediné úspěšné akci domácích branku dostali. Tak to ale ve fotbale občas bývá. I štěstí se k nám obrátilo zády, když jsme nastřelili tyč a několik střel minulo branku domácích jen těsně. Domácí celý zápas bojovali a tak si remízu zasloužili. Od některých našich hráčů bych očekával větší vůli po vítězství.



Počet diváků: 85. Rozhodčí: DVOŘÁK Jiří - NĚMEC Ladislav (N), MACHÁČEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.