3:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.06.2015 15:00

14.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duchcov se s 1.A třídou rozloučil domácí výhrou nad Ervěnicemi


Branky


25. D. Skrčený , 76. F. Knorr , 78. F. Knorr - 45. M. Prokop , 67. D. Ameti
0

Úspěšnou tečku za 1.A třídou udělal Duchcov v dohrávce 14.kola, kdy hostil Ervěnice. Těm se naopak posledních pár kol nepovedlo a sezonu ukončily na devátém místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Samotný zápas byl pak po celou dobu vyrovnaný. Domácí se snažili kombinacemi dostat ke Schwarzově brance, párkrát se jim to i podařilo, ale chybělo dobré zakončení. Ervěnice spoléhaly na standardní situace, které dobře zahrával Čibenka a také na technického Baška. První gól padl ve 25. minutě zápasu, kdy se poprvé za Duchcov trefil David Skrčený. To když si naběhl na centr do vápna od Knorra a nekompromisně zavěsil. Ervěnice po inkasované brance přidaly a několikrát ohrozily duchcovskou branku a ji skutečně dobyli. Ve 43. minutě se Velička blýskl výškrábnutím nebezpečného míče po trestném kopu. V samotném závěru ale jeden centrovaný míč podběhl a Prokop vyrovnal.

Druhý poločas začal tlakem Ervěnic, domácí snad byli stále ještě duchem v kabině. Několikrát pořádně provětrali hosté Duchcovskou obranu a říkali si o vedení. Dočkali se v 67. minutě, když na konci Ervěnické přímočaré akce byl Ameti. Trenéři pak vystřídali vše, co na lavičkách měli a Duchcovu to přineslo zlepšení hry. Gólmanská jednička Beneš se postavila do útoku a za dvě minuty přihrála Knorrovi na vyrovnávací gól. Filip Knorr nastoupil v zápase s kapitánskou páskou a jako správný kapitán pak za další dvě minuty strhl vedení opět na stranu svého mužstva poté, co využil Orltovu standardní situaci. Poslední minuty se Ervěnice snažily o vyrovnání, vysouvaly do vápna soupeře všechny hráče. Nepřibrzdilo je ani nucené odstoupení Národy, ale bodu se  v Duchcově nedočkaly.



Ohlasy k zápasu



SK Ervěnice - Jirkov
Josef Šroub (trenér SK Ervěnice): Bojovné utkání v improvizované sestavě, které se muselo líbit a škoda, že jsme neurvali nějaký bodík na cestu domů. Mladí dorostenci zaslouží pochvalu, neboť měli v nohách dopolední utkání a zápas i v dospělé kategorii zvládli.



Sestavy


FK Duchcov
P. Velička st. [-] - L. Brejcha [-] , J. Meisner [-] , P. Bednář [-] , T. Holub [-] - M. Šimon [-] , M. Moravec [-] , J. Kropáček [-] , T. Orlt [-] , D. Skrčený [-] - F. Knorr [-]

SK Ervěnice - Jirkov
M. Schwarz [-] - R. Čibenka [-] , P. Šístek [-] , J. Šlachta [-] , D. Glas [-] - M. Prokop [-] , S. Dvořák [-] , P. Proll [-] , J. Emmer [-] - D. Ameti [-] , J. Bašek [-]

ŽK: 43. J. Kropáček , 57. P. Bednář , 62. T. Holub , 80. F. Knorr - 28. P. Proll , 36. P. Šístek .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.