2:4
(2:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.06.2015 17:00

14.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chomutov nenašel recept na Postoloprty


Branky


24. J. Chabr , 26. J. Andrš
0

Chomutovu jarní část příliš nevyšla. Světlých okamžiků bylo málo a tak ani v posledním utkání s Postoloprty se Lokotka nerozloučila se sezonou výhrou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání lépe vstoupili hosté z Postoloprt a již ve 12.minutě šli zásluhou Kouby do vedení. Neuplynuly ani čtyři minuty a síť Hanušovi brány se opět rozvlnila. V 16.minutě předvedli hosté pohlednou kombinaci z půli hřiště a na rozdíl dvou branek zvyšoval Pour. V 21.minutě to již bylo 3:0 pro Postoloprty, kdy míč po individuální akci uklidil do sítě Zíbrt. Pak se konečně dokázala prosadit i Lokotka. Na 1:3 snižoval ve 24.minutě Chabr. Kontaktní branka Lokotku nastartovala, začala být více aktivní ato se jí vyplatilo. Do konce první půle ještě přidala branku zásluhou Andrše.

I v druhém poločase měli domácí herní převahu. Nejblíže vyrovnání byli v 60.minutě, ale na čáře stojící Fridrich míč odvrátil. O minutu později vyfasoval za úder rukou do obličeje červenou kartu postoloprtský Baník. Hosté se tak zatáhli do obrany, na což Chomutov nenašel recept a naopak ještě jednou inkasoval. Utkání tak skončilo prohrou domácích 2:4.



Sestavy


AFK LoKo Chomutov B
M. Hanuš [-] - P. Kadlec [-] , Š. Micák [-] , M. Žďánský [-] , M. Sojčík [-] - R. Falc [-] , J. Chabr [-] , V. Rajnyš [-] , O. Kubánek [-] - L. Vondráček [-] , J. Andrš [-]


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.